30. toukokuuta 2017

Värikkäät kaksvuotisjuhlat kuvina.

Meillä juhlittiin viimeviikolla uskomattoman rakasta pientä poikaa. Mun vauva-Vili, (joka mun mielestä syntyi ihan eilen.) Täytti jo kaksivuotta. 
Juhlilla ei ollut teemaa, vaan me rakennettiin juhlat värien ympärille. 
Annetaan kerrankin kuvien puhua puolestaan, mä näpyttelen parhaat ohjeet sitten myöhemmin. 

Yksi lemppari lahjoista! Ikean lasten pöytä ja tuolit.

Huikee synttärilahjavinkki! Ikean lasten ulkokalusteet. Miksei vaikka leikkimökkiin? Eikä ole hinnalla pilattu. Oisko ollut vähän alta 33e.






Me katettiin meidän patiolle nätisti kaikille paikat, sillä päivä oli uskomattoman lämmin. Kunnes vieraat saapuivat. Silloin nousi myrskytuuli, ja roudattiin kimpassa tuolit takas sisälle. 

 
Sliders. Rakastan.


Isoveli piti palloa, et saatiin pallostakin ees yks kuva.




Meillä oli tarjolla itsetehtyjä minihamppareita, jotka kulkevat myös Sliders -nimellä. Meillä oli näitä tarjolla Lukan kolmevuotisjuhlissa, ja jäivät monelle mieleen, joten oli pakko tehdä uusiks. Tällä kertaa tein tuplataikinan, ja silti kaikki meni. Täytteenä oli luomu naudanjauhelihapihvejä, ja (herne)falafelpihvejä. Molemmissa toki aitoa cheddaria lisänä, ja itsetehtyä vadelma-chilimajoneesia.
Multa jäi kakusta yli paseerattua vadelmaa, joten se taipui hienosti vähän erikoisemmaksi majoneesiksi. Mä näpytän nämäkin ohjeet omalle postaukselleen joku toinen kerta. 
Hamppareiden kavereina tarjolla oli yrttinen vihersalaatti, mansikoita, juustoa, hedelmiä ja herkkuja.


raparperi-vadelmamelbaa ja suklaamoussea välissä, ja päällä ihana banaani-marenkikreemi.
   Kakku oli tosi jees. Ei mikään liian makea, vaikka se siltä näyttääkin. Laitan tästäkin enemmän kuvia ja ohjeet tulille.











Tein kaikki tarjottavat itse, ja väsäsin sormet ruvilla koristeita. Mutta ehdottomasti oli kaiken sen arvoista. Juhlat olivat onnistuneet, ja päivänsankari oli oikein onnellinen saamastaan huomiosta ja lahjoista.

Parhaat lahjat olivat Puky:n uusi malli, se kaikkein pienin, muovigrilli ja lasten pihakalusteet patiollle. Kiitos vieraille.



Ida

2 kommenttia:

  1. I ha nat! Voisikko mitenkää järkkää meiän Adankin synttäreitä 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 no teillähän saa nyt niin upeet juhlat ku puitteet on kunnossa. 😍

      Poista

Kiitos kommentistasi. ❤