28. toukokuuta 2018

Pienen pojan palomiessynttärit!

"Minä haluaisin syntymäpäivälahjaksi oman palo-auton tai oikean huvipuiston."
Helppoja toiveita, rakas kolmevuotias.


Ohje kuvan kakkuun täältä. 


Kolmevuotisjuhlia alettiin suunnitella kerrankin ajoissa, mutta yllätys,  taas kävi niin, että kaksi päivää ennen juhlia totesin, että eihän sitä Palomies Sami figuuria noin vain löydykään. Pientä fiksausta,ja palomiesjuhlista tuli Palomies Samppa -juhlat. Koska Ryhmä Hau hoitaa homman.

Me kutsuttiin lähimmät ystävät lapsineen meidän pihalle viettämään kesäpäivää, ja voi se kesäpäivä olikin aurinkoinen. Lapsilla oli hauskaa, ja aikuiset pääsivät hetkeksi rentoutumaan aidatun pihan sisäpuolelle, vain nälkäiset hyttyset kiusasivat juhlaväkeä.Harkoista ja tyynyistä tuli hyvät tuolit


Itsetehtyä raparperilimonadia Hellapoliisin ohjeella.


Parasta juhissa oli ehdottomasti  vesi-ilmapallot, sillä pitihän pienten palomiesten ja -naisten päästä sammuttamaan metsäpaloa kuumuuden keskellä. Hyvänä kakkosena tuli Pez-karkkiautomaatit. Ostin kirpputorilta eurolla kasan Pezejä pesin ne tottakai hyvin, ja laitoin vadille karkkien keskelle. Jokainen pikkuvieras sai valita omansa ja täyttää pitkin päivää namuilla.
Tilasin Maxikarkilta sipsit, karkit ja pillimehut jotka hain lähipostista. Melko helppoa. Lämmin suositus.
Lastenjuhlat voivat todellakin olla ikimuistoiset, vaikket sinä käyttäisi niihin huimia summia rahaa ja energiaa, loppupeleissä sen fiiliksen tekee ne pienet ihmiset ja niiden ilo ja onni.Sinkkivati oli täynnä vesi-ilmapalloja,
 ja pienet vieraat seisoivat jonossa ja heittivät vuorollaan "maalitauluun" palloja sammuttaen tulipaloa.Räjähti niitä käsiiinkin

Suolaisena tarjottavana meillä oli minihampurilaisia tässä ohje itsetehtyihin, vaikka meidän olivatkin tällä kertaa suoraan kaupan hyllyltä, koska aina ei vaan jaksa tai ehdi. Niiden kaverina oli kurkkua, viinirypäleitä ja juustoja. Ja tietenkin ketsuppia!


Vinkkejä kolmevuotiaan syntymäpäivälahjaan:
sisä- ja ulkopelit, saippuakuplat, vesi-ilmapallot, karkit, katuliidut, kaivurit, traktorit, palo-autot, hoplop-lahjakortti!
Meidän kolmevuotias ei edes muistanut lahjojaan, vaan ne olivat hänelle aivan toissijainen asia leikkien ja ystävien lomassa, isoveli kyllä piti huolen etteivät paketit jääneet avaamatta. Juhlissa tuli vain yksi itku, ja se tuli sankarin isoveljeltä kun hän olisi halunnut antaa pikkuveljelleen myös lahjan, eikä me oltu sellaista osattu ajatella.
Palomiehenlakki, rapala-lippis ja traktori. Aika äijä?


Vietetäänkö teillä kesällä syntyneiden juhlia huolettomasti pihalla, vai mieluummin sisätiloissa?
Lisää kuvia ja tunnelmia löydät meidän instagramista, tervetuloa seuraamaan.

Aurinkoisin terveisin,
Ida


6 kommenttia:

 1. Kuopuksella ei oo vielä ollut kaverisynttäreitä, joten aika näyttää miten hänen maaliskuisia synttäreitä tullaan sitten juhlimaan. Sen sijaan elokuussa syntyneen esikoisen kaverisynttäreitä on vietetty niin, että on syöty sisällä ja sitten on leikitty ulkona. Kelistä riippuen toki. Ja itseasiassa esikoululaisen kaverit on hauskasti myös järjestäneet synttäreitä pulkkamäessä ja luistelukentällä. Ilmaista ja hauskaa!

  - Ida

  https://naissanelioissa.wordpress.com

  VastaaPoista
 2. Ihanat juhlat! Mä niin haluaisin oman pihan missä vois järkkää juhlia! Meillä pojat on syntyneet talvella, joten ne pidettäis varmaan joka tapauksessa pihalla, mutta meidän kuopus on syntynyt huhtikuun lopulla ja yleensä on ollut aika hyvä säät, joten niitä olisi ihana viettää ulkona :)
  Ja oon samaa mieltä, ettei lasten synttäreille tarvi vetää itteään piippuun eikä kaiken tarvi olla viimeisen päälle mutta jotenki sitä sokeutuu niitä järkkäillessä, että onhan kaikki nyt tarpeeksi hyvin ja hienosti :D kiitti muuten noista hampparivinkeistä! Ens kemuihin ehdottomasti niitä!

  VastaaPoista
 3. Hienot juhlat. Kuvien perusteella pikkuväki on viihtynyt.

  Mä aion yhdistää isin nelikymppiset ja tytön 2v juhlat. Painutaan tytön ja koiran kanssa viikonlopuksi nuuksioon.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia, joista välittyy tunnelma hienosti. On ihan totta, ettei synttäreitä tarvitse järjestää isolla rahalla, jos vaan riittää mielikuvitus!

  Mä muistan, miten kova juttu vesi-ilmapallot lapsena oli. Ne on varmaan ikäpolvesta riippumatta kova juttu!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat, niistä huokuu iloisuus ja onnellisuus <3

  Meillä lapsi on syntynyt syksyllä niin tässä taannoin juteltiin isännän kanssa että kuinka ihanaa olisi näin kesällä viettää syntymäpäiviä ulkona. Syksyllä taidetaan turvautua Leos Leikkimaahan tai jonnekin vastaavaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤