11. maaliskuuta 2018

5 x 3 Hyvää

Upea kaunotar Mere, eli Mom is the new black -blogia kirjoittava huikea turkulainen kolmatta lastaan odottava blogimuija heitti minulle  mukavan haasteen, jossa on tarkoitus pohtia pelkästään  hyviä juttuja. Sopii täydellisesti mun tän vuoden teesiin vähän hellittää elämässä, josta mä puhuin enemmän tässä postauksessa *klik*

Kuvan yöpuvut saatu blogin kautta Maxomorralta.


KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

Poikien keskenäisen yhteyden seuraaminen. Juuri nyt noiden ikäero on sellainen, että he tulevat ihan äärettömän hyvin toimeen. Molemmat puhuvat kuin Runeberg konsanaan, ja näin ollen osaavat kertoa ja kommunikoida myös keskenään hirmu hyvin, jos vertaa vaikka puolen vuoden taa.

Aurinko. Mä herään huomattavasti paremmin kun sälekaihtimista kurkistaa arska.

Työkaverit. Mulla ei ole varmaan ikinä ollut näin hyvää työyhteisöä mitä mulla nyt on. Töihin on kiva mennä, niiden tyyppien takia.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Mä olen rehellinen. Jos sä kysyt, mä vastaan. Sen mä olen elämäni aikana oppinut, että valheella on valmiiksi rikotut siivet ja totuus saattaa satuttaa, mutta se on loppupeleissä aina parempi.

Mulla on hyvä huumorintaju. Se saattaa olla välillä vähän mustahko, mutta ainakin sitä löytyy vähän tiukemmassakin paikassa.

Mua kiinnostaa kestävä kehitys ja maapallon vointi. Mä olen sitä mieltä, että pienikin askel on hyvästä. Yritän kantaa korteni kekoon ja elää ekologisesti ja miettiä miten mä saisin mun lapsetkin ajattelemaan metriä tai viikkoa pidemmälle tässä elämässä.

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Perhe tietenkin. (Se taitaa olla kaikilla?) En voisi kuvitellakaan parempaa perhettä mitä mun on. Tämä on melko värikäs, fiksu ja ehdottomasti hyvä ja sellainen joista voin olla täydellä sydämellä ylpeä ja mahdottoman kiitollinen. Unohtamatta Hildaa, maailman parasta karvakaveria.

Ystävät. Ne on vähän vuosien varrella vaihtuneet elämätilanteiden vuoksi, mutta ne timantit on siellä edelleen vahvoina. Uusia huikeita muijia on tullut mukaan mun elämään lasten myötä paljon, eli ehdottomasti myös aikuisiällä voi löytää niitä sydänystäviä.

Koti. Meidän koti oli jo myynnissäkin tuossa viime vuonna, mutta todettiin että höpö höpö, tehdään tästä pikku hiljaa vaan enemmän meidännäköinen. Ja se oli hyvä päätös. Onhan tämä nyt aivan ihana.

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Mä täytän kolmekymmentä! Pitkään mä mietin et ei hitto, mutta se on oikeesti ihan jees. Kolmekymmentä on oikein hyvä ikä. Sellainen, että sulla on jo vähän kokemusta ja elämää takana, muttet kuitenkaan ole vielä oikeasti vanha. 

Loma. Päästään ensimmäistä kertaa ikinä euoopan ulkopuolelle koko perheen kesken. Odotan innolla sitä kiireettömyyttä ja aikaa mun kaikkein rakkaimpien kanssa.

Päätös elää enemmän itselleni. Olla välittämättä negatiivisista jutuista, ja tehdä ja olla niinkuin mä itse haluan kyseenalistamatta itseäni ihmisenä -ja äitinä.

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Mun oma kehitys kirjoittajana. Huomaan että mun tekstintuotanto on parempaa, ja kuvat laadukkaampia ja ne osuvat tekstiin paremmin mitä vaikka vuosi sitten. Mietin enemmän mitä julkaisen ja mitä sillä on merkitystä pidemmän päälle. 

Yhteisö. Olen kuulunut kaksplussan verkostoon nyt kaksi vuotta ja sieltä olen saanut paljon apua ja neuvoja, kehitysideoita, ajatusten jakoa sekä kirsikkana kakun päällä rutkasti uusia ystäviä jotka jakavat saman innon tähän harrastukseen.

Mun mielestä mun blogissa on sopivan rento kirjoitustyyli ja yleisesti sellainen sopivan rento ja rehellinen ote elämään. 

KOLME BLOGGAAJAA, JOTKA HAASTAN VASTAAMAAN 

Millamaista blogin Milla.  Milla kirjoittaa ihanteellisen positiivista perhe/lifestyle blogia huikeella tyylitajulla maustettuna. Mukana pyörii super suloinen pieni poika.

Mamma rimpuilee -blogin Laura. Laura on kiistämättä Turun blogikuningatar kiharoineen ja uskomattoman huumorinsa ansiosta. Hän kirjoittaa kiinnostavasti, rehellisesti ja aina  omalla tyylillään eikä lukijalle jää koskaan tekstistä pskaa fiilistä.

MouMou -blogia kirjoittava Iina. Rakastan Iinan blogia. Se on niin tyylikäs ja siellä on aina kaikki kohdillaan eikä melkein. Hän on ammattilainen joka yllättää aina positiivisesti. Hän on pirteä, rehellinen ja aito kaunis ihminen.

Ida

3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoistasi! Koetan vastata huomiseksi tähän blogissani. <3

    VastaaPoista
  2. VALMIS: https://www.idealista.fi/moumou/2018/03/kolme-hyvaa-haaste/ :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤