20. heinäkuuta 2018

Hyvästit Kaksplussalle ja nokka kohti uusia tuuliaSe on aika sanoa heipat mun ensimmäiselle blogikodille, Kaksplussalle.

Kiitos näistä vuosista, ne ovat olleet mulle hyvin opettavaisia ja ennenkaikkea värikkäitä.
Mä aloitin bloggaamisen 2015 lokakuussa ja helmikuussa 2016 pääsin mukaan Kaksplussan verkostoon, ihan untuvikkona mistään mitään tietämättömänä.

Nyt muutaman vuoden verkostossa bloggaamisen jälkeen voin sanoa, että ehdottomasti kannattaa. Opin vaikuttajan etiikkaa ja kirjoittamattomia sääntöjä joita noudattaa. Opin kirjoittamaan teille, enkä vain itselleni. Opin tasaamaan tekstiä kuvien kanssa ja panostamaan laadukkaisiin kuviin. Opin lukemaan analytiikkaa ja käyttämään niitä hyväkseni blogin kasvattamisessa. Opin verkostoitumisen hyödyt sekä markkinoinnin salat. Opin hakukoneoptimoinnin idean, ja työstän tätä kiinnostavaa seikkaa bloggaamisessa edelleen päivittäin.Opin myös rajaamaan muutakin kuin kuvia. Opin, että kaikkea ei kannata tuoda julki eikä tarvitse. Vastoinkäymisistä myös opin alan tuen, sen miten bloggaaja tukee toista ja auttaa alamäessä. Bloggaaja myös iloitsee toisen saavutuksista ja rohkaisee eteenpäin. Just sellaisia bloggaajia on Kaksplussan verkosto täynnä. Hyviä ihmisiä, taitavia kirjoittajia ja kauniita sieluja.

Olen myös oppinut arvostamaan työtä jota teen ja olemaan siitä ylpeä. Alkuun arastelin jos joku kysyi blogista, nyt sanon sen nimen punastelematta kuuluvalla äänellä mitään häpeilemättä saatika salaamatta. Tä on mun oma rakas harrastus ja jopa osittainen sivutyö jota mä en ihan noin vain lopeta, vaan jatkan vain hieman matkaa eteenpäin. Vuosi 2018 on ollut mulle suurien muutosten vuosi muutenkin, joten miksei myös blogille? Muistathan miten kirjoitin tässä mun hurjimmasta teosta ikinä. Päivääkään en kadu, päinvastoin. Toivottavasti tälle muutokselle tapahtuu samoin kuin edelliselle.

Murupullat muuttaa Lifien yhteisöön. Toivon todella että just sä tuut mun mukana, ja oot messissä jatkossakin. Muutto ei vaikuta mihinkään muuhun kuin hieman ulkoasuun.
Kiitos kaunis,  että just sä luet tätä.

Ida

20 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 2. Suurten muutosten vuosi, ilmeisesti kaikki muutokset kohti uutta ja parempaa.

  Hienoa, että uskallat avata uusia ovia, olet varmasti esimerkkinä myös muille.

  VastaaPoista
 3. Myötätuulta blogille ja sinulle ihana Ida! <3

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää uusiin tuuliin ❤️ Täällä seurataan mukana!

  Sofia / FRUTTI DI MUTSI - blogi

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen blogikotiin ja uusiin haasteisiin :) :)

  VastaaPoista
 6. Mukana seurataan tietty! Onnea uusien tuulien vuoksi. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen blogikotiin ja seuraan aivan varmasti sinne lukemaan :)

  VastaaPoista
 8. Voiii Ida, harmi kun lähdet! Mutta seurailen toki vastedeskin, onnea uusiin tuuliin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤