21. kesäkuuta 2018

Somemutsien kesäjuhlat

*Kaupallinen yhteistyö*

Äidit kaipaavat ansaitusti aika ajoin sitä omaa aikaa, vapaa-iltaa tai ihan vaan hetkeä ystävien kesken. Mäkin sain sellaisen (taivaallisen) vuorokauden ihanien samanhenkisten naisten kanssa kuin minä itse olen. Tai ainakin meillä on sama harrastus, nimittäin perheblogin kirjoittaminen.

Kaksikymmentäneljä (24) somemuijaa viettämässä iltaa helsingissä. Iltaan kuului valokuvia, valokuvausta, kameroita, naurua, poseerausta ja valtavasti aitoja ja uskomattoman kauniita hymyjä.

Tässä tää mun uskomattoman kaunis hymy.


Meidän päivä alkoi Game Overin tiloissa Otavamedian tarjoamilla kuohuviineillä. Siinä sitte pienet esittelyt ja heippa moikat koko porukalle, ja pienet jännät että muistanko mä nimiä. Minä muistan oikeastaan vaan ne vanhat muijat, Matleenan, Klaran, Julian, Tanjan ja Nean. Eli tein myös itselleni palveluksen, ja askartelin pienet nimilaput koko porukalle.

Skumppa päässä ja hymy huulilla jakauduttiin ryhmiin ja valittiin huoneet joista paeta. Itse pääsin Jack the Ripper -huoneeseen joka oli sopivan jännittävä, muttei sisältänyt liikaa matemaattisia kaavoja tai liian monimutkaisia ratkaisuja. Taidettiin olla jopa ainoa ryhmä joka pääsi pakenemaan.
Mä niin tykkään noista pakopeleistä vaikka mulla onkin pieni ahtaanpaikankammo.  Pakohuone ei onneksi vaikuta mussa samalla tavalla kuin esimerkiksi hissi tai makuupussi.
Game Overin henkilökunta oli todella mukavaa, asiantuntevaa ja kertoi meille hieman paikan sekä pakopelien historiasta, tuli todella olo, että me oltiin enemmän kuin tervetulleita pelaamaan.

Jokaisessa pakohuoneessa tai -pelissä on omat sääntönsä, mutta kaikilla on ne samat perussäännöt:

Vihjeitä ei ole sijoitettu katonrajaan, josta niitä pitäisi hakea kiipeämällä. Voimaa ei tarvitse käyttää mihinkään, kuten tavaroiden irrottamiseen. Ne asiat, joihin ei kuulu koskea, on yleensä merkitty punaisin teipein tai varoitustekstein. Mahdollisiin näyttelijöihin ei saa koskea. Juopuneena ei pakohuoneeseen pääse, eikä huoneissa saa kuvata. Useimmat tavarat kuten kännykät täytyy jättää pakohuoneen ulkopuolelle. Joissain pakohuoneissa on ikäraja.

En kerro meidän huoneesta enempää, sillä se vaan pilaisi sinun kokemuksen jos saman huoneen joskus valitset.

Pelihuoneesta kun selviydyttiin oli meillä edessä POP&Con lastenvaate-esittely, ja ilokseni saatiin uutisia, että syksyllä heiltä löytyy myös pojille soveltuvia vaatteita niiden vaaleanpunaisten unelmien rinnalle. Jes! Jään innolla odottamaan, sillä ainakin ne tyttöjen röyhelöjutut on aivan ihanaa materiaalia.Tässä kohtaa iltaa naisia alkoikin jo nälättää, ja porukka jakaantui mieluisiinsa ruokapaikkoihin, itse valitsin possuna Woltin paikalle kuljettaman sushisetin.Ruokailun jälkeen (pienessä sievässä) mikäs sen mukavampaa kuin testailla ja kuulla uudesta ihanasta Artesaanikosmetiikasta. Aivan mahtavia juttuja. Hirveän harvoin hyvää luonnonkosmetiikka ihan oikeasti valmistetaan suomessa, mutta nämä ihan totta tehdään alusta loppuun Pohjanmaalla.
 Fiini Naturallyltä saat myös pyykkietikan, jos sitä et vielä ole kokeillut. Tässä linkki jos haluat tehdä sitä itse, lämmin suositus.Virallisten osuuksien jälkeen herkuteltiin lisää ja kilisteltiin ja arvottiin osallistujien kesken muutama upea palkinto. Arpaonni ei tällä kertaa minua suosinut, mutta vihertävillä silmillä kuikuilin kollegani voittamaa Aarni Woodsin kelloa. Aivan upea.
Aarni Woodsin kellot, aurinkolasit ja lompakot on valmistettu suomalaisesta puusta ekologisesti, eettisesti ja kestävää kehitystä vaalien. Yrityksen takana on kolme nuorta (ja komeaa) miestä.
Aarni Woodsin tuotteet ovat tällaisen ituhippimutsinkin mielestä aivan täydellinen lahja, tai itse ainakin arvostaisin suuresti. Erityisesti  ruusupuusta valmistetut aurinkolasit lämmittäisivät mieltä näin kesällä, ja mun miehelle sopisi täydellisesti korkkinen lompakko. Naurettiin, hulluteltiin, jaettiin kokemuksia ja puhuttiin blogijuttuja. Ihasteltiin, halailtiin, kehuttiin ja liikututtiin. Nää naiset on ihan kultaa. Kiitos kaunis yhteistyökumppaneille ja ihanille naisille, joita voi jo ihan ystäviksikin kutsua. Käytiin me karaokebaarissakin, mutta sieltä ei taida keneltäkään löytyä kuvamateriaalia. Jännä juttu.

Kiitos kaunis kaikille osallistuneille, ootte ihan kultaa. On ihan huippua että oon saanut Kaksplussan kautta tutustua näin moneen hienoon tyyppiin. Rivien välistä voittekin siis lukea, että blogiin on tulossa pieni muutos, kerron siitä sitten myöhemmin enemmän, en malta odottaa!
Ida
6 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa niin ihanalta päivältä!

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja kuulostaa niin ihanalle illalle tuollainen! :) Todella kivan kuuloinen ilta kaikkineen ja varmasti huippua tavata muita samanhenkisiä bloggaajia!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten mahtava vapaailta! Mä niin tykkään noista escape room -peleistä. Muutenkin kuulosti kyllä ihan 6/5 -meiningiltä. Jee!
  Ihanaa kesää! ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤