15. kesäkuuta 2018

Minigolffia omalla pihalla

*Kaupallinen yhteistyö, Kiddex Oy & Plan Toys

Kesä ja lämmin ilma. Mikä sen parempaa kuin viettää koko päivä ulkona leikkien? Monet lounaat on syöty leikkimökissä ja pienet päikkärit nukuttu keinutuolissa. Miksei? Ihana kesä!

Aktiiviset minityypit vaan kaipaavat niin mahdottomasti aktiviteetteja, että välillä (aina) ensimmäisenä väsyy vanhemmat mitä lapset. Koko ajan raksuttaa että mitä sitten, mitä seuraavaksi, oisko joku peli vai ehkä leikki? Mites lounas? Päikkärit? Onkohan nuo juonut tarpeeksi vettä ja pissasko joku just altaaseen? Aikamoista metatyötä sanoisin.

Tänä kesänä me vihdoin päätettiin, että pojat saavat sen leikkimökin jos netistä löytyy käytettynä kohtuuhintainen. Ja etsivä-mummihan sen löysi, viidellä kympillä oikein mainio mökki muutaman kilometrin päästä meidän kotoa. ihan älyttömän hyvä ostos. Siellä opetellaan vähän kotitöitä, puutarhanhoitoa ja yleisen järjestyksen ylläpitoa, sillä sitä ei kukaan siivoa lasten perässä. (Paitsi välillä vähän salaa.) On se niin suurikin, että vähän kun eristää voi tiukan paikan tullen passittaa lapset mökkiin nukkumaan. (viitsi vitsi.)


Tänä kesänä me ollaan panostettu muutenkin ulkoleluihin ihan  eritavalla mitä aikaisemmin, sillä pojat ovat jo aika isoja, eivätkä tarvitse päiväunia tai muita päivää pilkkovia rutiineja niin täsmällisesti mitä aikaisemmin.
Me nautitaan niin siitä että voidaan olla ja touhuta omalla pihalla, ja mikä sen parempaa kuin lapset jotka myös viihtyvät omalla pihallansa. Meidän molempien lasten keskittymiskyky on ilmeisesti peritty äidin puolelta, joten he eivät kauan jaksa samaa leikkiä.

Me ollaan poikien kanssa Plan Toysin Brändilähettiläitä, ja viimeinen esiteltävä lelu on Minigolf rata!


Minigolf settiin kuuluu kaksi puista mailaa, kaksi puista palloa sekä kolme estettä ja kuljetuskassi. Kaikki osat ovat valmistettu kierrätetystä kumipuusta. Ne ovat siis ympärstöystävällisiä, sekä valtavan kestäviä. Niistä tulee myös iso mustelma jos toinen lapsista päättää vetää mailalla muualle kuin palloon. Ihan vaan varoituksena teille muille.
Osat ovat kevyitä, joten pienet jaksavat hyvin itse kantaa lelunsa vaikka puistopiknikille  ja asetella esteet itse paikoilleen. Lelun suositusikä on 4+ mutta jälleen kerran on meidän nuorempikin peliä  pelannut aikuisten läsnäollessa ihan hienosti, välillä  erotuomari on joutunut tulla väliin korkean mailan vuoksi, mutta muuten pelit ovat sujuneet vallan mainiosti  myös meillä aikuisilla.


Kirjoitin aikaisemmin enemmän Plan Toysista tässä tekstissä, jossa tutustutaan tasapainoiluun leikin ohella, sekä tässä tekstissä jossa puhuttiin keinumisesta sekä arvottiin yksi keinu lukijalle.

PlanToysilla on suomessa jo useampi jälleenmyyjä, ja tästä linkistä sinä näet ne kaikki ja löydät helposti sinua lähimmän.
Ihastuitko tuotteisiin niinkuin minä? Kiddex etsii nyt syksyn brändilähettiläitä, hae ihmeessä mukaan sähköpostitse, lisätietoja löydät tästä linkistä. ja tule mukaan levittämään tuotetietoa kestävistä, eettisistä ja ekologisista lastenleluista.Golfin lisäksi meidän kesäpihalla keinutaan, juostaan, potkutellaan, pyöräillään, kaivetaan kuoppia ja ajellaan traktorilla. Mitä teidän piahalla leikitään eniten?

*Poikien vaatteet saatu Mio Maolta, näistä  enemmän myöhemmin. 

Aurinkoista viikonloppua,
Ida

P.S. Nyt jos koskaan kannattaa ottaa haltuun Murupullien instagram, sillä viikonloppuna luvassa on Kaksplussan verkostolaisten  kesäjuhlat...

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun lapset kasvavat sen verran, että heidän kanssa voi oikeasti puuhastella kaikenlaista. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! helpottaa kun ei tarvii vaan miettiä päiväunirytmejä.

      Poista

Kiitos kommentistasi. ❤