20. toukokuuta 2018

Rentouttavaa joogaa ihan kaikille (sis. alelinkin Yoga Nordicille)

*Kaupallinen yhteistyö Yoga Nordic


Kuvassa on ensikertalainen, joten kylllä sinäkin osaat.


Mä makasin selinmakuulla, hiljaa pyörien jumalaisen pehmeän, vaaleanlilan silkkiliinan sisällä. Silmien olisi pitänyt olla kiinni, mutten mä pystynyt siihen kun kattoikkunaan rapisi kevätsade ja oikeasta kulmasta kun katsoi, näki haalean sateenkaaren kahden pienen pesää tekevän linnun takana.
Mua hymyilytti ja hieman jopa nauratti se tilanne. Minä luulin tulevani jumppaan, mutta tulinkin taivaaseen. 

"Kiitos kun tulit tälle tunnille, sinä teit tänään parhaasi, ja se oli riittävästi."


Tiesitkö, että noin joka neljäs nainen kokee elämänsä aikana olevansa uupunut. Suuri osa näistä naisista kokee sen viimeistään silloin, kun ne omat maailman rakkaimmat tyypit menevät hoitoon tai kouluun, ja edessä on paluu työelämään. Minullekin kävi  noin. Mä olen aina ollut aktiivinen suorittaja niin töissä kuin kotona ollessa ja se totuus iski vasten kasvoja vasta puolen vuoden suorittamisen jälkeen.

Sinä et pysty pitämään yllä samoja kriteerejä mihin sinä olet tottunut vanhempainvapaalla, kun sinun vuorokaudesta 1/3 menee työpaikalla. Tuo lause pitäisi lukea äitiysneuvolan seinällä kissankokosilla kirjaimilla.

Minä olen kolmekymmentävuotias (nuori) nainen, eikä minulla ole ikinä ollut oikeaa, ihan omaa, just mun harrastusta ennen kakkujuttuja tai blogia. Ne ei kuitenkaan ole sellaisia mitä minä, ja ihan varmasti moni muu aikuinen ihminen kaipaa vaikkei ole sitä omaa lajiaan vielä löytänyt.
Mun terapeutti painotti jokaisella meidän tapaamisella sitä jotain omaa. Joku oma harrastus tai asia, johon uppoutuu niin, että saa sen oman pään ja ne ajatukset nollattua siitä sun työstä, perheestä ja kaikista miljoonista hoidettavista asioista edes hetkeksi. Kroppa tarvitsee sitä ihan yhtä lailla kun se tarvitsee ravintoa. Itse väitin pitkään että mulle riittää se, että mä leikin mun lasten kanssa, että mä saan siitä ihan hirveästi voimaa kun he nauttivat. 

Se ei ole sama asia. 

Vaikka mä nautin ja iloitsen ihan hirveästi siitä kun mä näen mun omat lapset iloisina ja onnellisina, ei mun oma mieli lepää siinä lainkaan. Se käy vieläkin kierroksilla työpäivän jälkeen ja miettii kauppalistaa, tarkkailee ympäristöä ja pohtii ensiviikon menoja. Jokainen ihminen, olkoon kuinka superihminen tahansa kaipaa jaksaakseen oman ajan, syvän hengityksen ja rauhallisen olon, sen omien lasten ilon lisäksi.

Itse mietin pitkään, että  mikä on se mun oma juttu. Minulla ei ole lainkaan rytmitajua, olen kankeampi mitä keskiverto ja ajattelen aivan  liikaa mitä muut minusta ajattelevat.
Mun oma juttu oli pitkään ulkoilu koiran kanssa kaksin, oikein hyvä vaihtoehto sekin. Mutta sitten mä sain mahdollisuuden kokeilla joogaa Yoga Nordicilla ja olin myyty jo viikon jälkeen.

Yoga Nordicin ihastuttavan kaunis uusi Turun studio sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Hansakorttelin neljännessä kerroksessa Kristiinankadun puolella, siinä Fortea vastapäätä. Studion ovet avautuvat aina puolituntia ennen alkavaa tuntia, ja studiolla pyritään mahdollisimman rauhalliseen ja stressittömään ilmapiiriin. (Tässä kohtaa luet rivien välistä, että joogastudiolla ei ole lapsiparkkia.) Suurin osa tunneista alkaa viideltä tai seitsemältä, eikä tunneille oteta osallistujia sisään myöhässä, sillä tunti alkaa aina rauhallisella hengitysharjoituksella. Sinä voit mennä jokaiselle Yoga Nordicin tunnille vaikket olisi ennen joogannut. Muistat vain huikata ystävälliselle henkilökunnalle että olet ensikertalainen, ja he huomioivat sinut entistä paremmin. Itsehän olen kömpelö, kankea ja pullukka, mutta ai että sitä fiilistä kun minäkin sain varpaistani kiinni hot joogan lopulla. Sinun pitää keskittyä niin kovin siihen mitä sinä teet, miten hengität ja mitä teet seuraavaksi, ettet millään pysty ajattelemaan muuta kuin sitä hetkeä just nyt. Joogan jälkeen mulla on sellainen olo, että tulee mua vastaan kotona mitä tahansa, mä pääsen sen yli. Mun olo on ollut ihan uskomattoman paljon rennompi, mun niska ja hartiaseutu voi paremmin kuin koskaan ja mä olen rennompi mitä aikoihin.
Harrastuksena jooga on melko tyyristä, se on ehkä se suurin syy miksen minä ole sitä aikaisemmin uskaltanut kokeilla, sillä ehkä tiesin rakastuvani siihen palavasti. 
Mutta nyt minulla olisi ilo ja kunnia tarjota teille ihanille Yoga Nordic Turun studion tuleville tyytyväisille asiakkaille ihan  huikea ensikertalaisen tutustumistarjous alennus jonka löydät vain alla olevasta linkistä.


-Seitsemän vuorokauden tutustumisviikon hintaan 15€ (normaalihinta 35€) 
Viikon aikana voit tutustua Yoga Nordicin tunteihin ilman rajoituksia, hinta sisältää myös pyyhkeen ja joogamaton vuokran.

-Seitsemän vuorokauden tutustumisviikon sekä 10 kerran kortin tunneille hintaan 85€ (normaalihinta 175€)
Voit ensin kokeilla kaikkia tunteja viikon ajan rajoituksetta niin paljon kuin haluat jonka jälkeen sinulla on 10 viikkoa aikaa käyttää 10 kertaa millä tunnilla itse haluat. 
Aloita tai lopeta viikkosi 10 viikon ajan joogalla, lupaan että voit paremmin.

-Tutustumiskuukauden hintaan 50€ (normaalihinta 130€), jonka aikana voit käydä Yoga Nordic Turun studiolla niin paljon kuin jaksat 30 päivän ajan.

Nämä tarjoukset ovat voimassa vain internetissä kaikilla Yoga Nordic studiolla (Helsinki, Espoo, vantaa, Turku)  31.8.2018 saakka, ja ne tulee ottaa käyttöön 30 päivän sisällä ostosta. Linkistä näet tarkemmat ohjeet. Linkki on voimassa 
Rentouttavia joogahetkiä, toivottavasti tavataan studiolla ja ehditään juoda teet yhdessä.P.S. Se jumalainen silkkiliina kestää noin 600 kiloa, joten se kestää myös sinut. Jooga sopii oikein hyvin myös miehille, ja osa tuntien vetäjistäkin ovat ko. sukupuolta. 

Ida


4 kommenttia:

 1. Jokainen vanhempi tarvitsee joskus omaa aikaa. Sitä kannattaa ottaa aina tarpeen tullen, niin jaksaa taas arkea paremmin. <3 Jokaiselle se oma-aika on eriasioita, sellaista josta pitää. Itse tykkään mm. tavata ystäviä kahvittelun tai lounaan merkeissä. Itseäni ei ole koskaan jooga kiinnostanut, tykkään mieluimmin käydä koiran kanssa lenkillä! :)

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana postaus! Minulla itselläni on jo nuo ruuhkavuodet takana. Otin itselleni omaa aikaa ja se oli silloin aerobic -tunnit.
  Minua kiinnostaisi jooga. Ja esittelit hienosti tuon Turun joogapaikan. Jos meillä ei olisi näitä kevätkiireitä, saarimökki ja vene, niin tarttuisin heti tilaisuuteen.
  Kiitos inspiroivasta jutustasi.
  Kaunista kevättä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, että olet löytänyt itsellesi liikuntaharrastuksen!

  Jooga tosiaan sopii myös meille miehille, mukavan rauhoittavaa ja kehoa huoltavaa liikuntaa.

  VastaaPoista
 4. Jooga on aina ihana harrastusmuoto. Kokeilin talvella eka kerran myös airjoogaa ja se oli kanssa kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤