28. lokakuuta 2017

Lasten ensimmäiset Halloweenjuhlat!

 
Mitäs me kissat. Vili halusi myös nenän ja viikset. Koska äidilläkin on.Kaupallinen yhteistyö

Me juhlittiin tänään ensimmäistä kertaa ikinä lasten kanssa Halloweenia! Ihan vaan, koska on kiva pukeutua hassusti, nähdä rakkaita lapsi- ja aikuisystäviä  ja tottakai syödä herkkuja. 

Siitä se ajatus sitten lähti, ja saatiinkin ihan paras juhlapaikka ihan tästä meidän läheltä.  
Mukkelis Makkelis -tarjosi meille tilojaan näkyvyyttä vastaan sosiaalisessa mediassa, ja onhan turkulaisten hyvä tietää, että Mukkelis makkelis muuttaa nyt vuoden vaihteessa entistä parempiin tiloihin..


Neea
Vili


Mulle on aina tärkeetä, että lapsia kannustetaan liikkeelle. Sen takia mä tykkään ihan hirveästi kaikista sisäleikkipuistoista, Mukkelis makkelis mukaanlukien.
Ihan sama vaikka niiden puhutaankin kuhisevan pöpöjä. Kädet voi aina pestä.
Mukkelis Makkelis kerhotilassa on yhteensä 260 neliömetriä tilaa leikkiä, josta noin puolet on pelikenttää, ja puolet pehmustettua temppuilurataa. Siellä on "juustomeri", tasapainoilutelineitä sekä kiipeilytelineitä.
Juhla suunnitellaan aina ikäluokan mukaan, ja sopiva haarukka tuonne on 2- 10 vuotiaat. Meillä suurinosa lapsista on 3-5 vuotiaita, joten tänään touhuttiin  sen mukaan.


Melkein koko jengi kuvassa.

Mä olen jo aikaisemminkin puhunut miten arvostan naisyrittäjyyttä, joten ihan senkin vuoksi Mukkelis Makkelis -kerhokeskus oli meille nappi valinta. Turkulainen, yksityinen, nainen, liikunta ja lapset. 

Koska mun ja monen mun ystävän elämäntilanne on melko hektinen, sovittiin että vedetään sieltä missä aitaa ei oikeastaan edes ole. Jokainen tuo jotain valmiiksi tarjoiluastialla,  ja sitten vaan levitetään ne sinne pöydälle ja syödään.
Paikan päällä nimittäin on astiat, mikro, mehukannut, kahvinkeitin yms tarpeellinen. Kenenkään ei siis  tarvitse stressata mistään, ja kaikilla on varmasti hauskaa. Kenenkään ei tarvitse siivota, järjestää eikä tiskata. Vain tulla paikalle ja pitää hauskaa. Kuullostaa hyvältä eikö totta? Todellakin!


Adele

Ilta alkoi viideltä, ja lapset joita pääsi paikalle jopa kaksikymmenta (20) aloittivat ohjaajan opastuksella temppuradan. Toki radan puolelle pääsi vasta, kun pieniin käsiin oli laitettu käsidesiä.
Tässä kohtaa tarkennettiin vielä, että lapset touhuavat omalla vastuulla, sillä Mukkelis Makkelis ei vakuuta leikkiviä lapsia. Ei haittaa laisinkaan, sillä meillä oli kaikilla ne omat aikuiset mukana. Ihan huippua, sillä en ollut nähnyt kovin monta näistäkään ystävistäni todella pitkään aikaan.


Luka

Tämän jälkeen herkuteltiin porukalla. Herkkusaaliina meillä oli muunmuassa nugetteja, sipsejä, poppareita, karkkia, mokkapaloja, matoja, silmiä, pillimehuja ja coctail-tikkuja. Ja ihan överisti liikaa. Jännä juttu.
Herkuttelun jälkeen perus käsien pesut ja pisut  ja eikun takaisin leikkimään.

Meillä oli tosi kiva ilta, kiitos Mukkelis Makkelis -kerhotilan Saralle.
Mutta minne he muuttavat? No entistä uudempiin ja valoisempiin tiloihin lähemmäs turun keskustaa, parkinkentän laidalle.
Suosittelen ehdottomasti  Mukkelis Makkelista lastenjuhliin, niin synttäreille kuin muihinkin kemuihin. Ystävällistä, asiallista ja todellakin lapset huomioivaa aitoa asiakaspalvelua täydellä sydämellä.
Tiesitkö sinä, että siellä järjestetään viikottain myös avoimia alle kouluikäisten tempputunteja jonne voi mennä aikuinen ja lapsi yhdessä.

Mukkelis Makkelis facebookissa!


Adele

Vili


Ida

7 kommenttia:

 1. Hauskan näköiset juhlat ja varmasti oli kivaa niin lapsilla kuin aikuisillakin :) Täytyykin vinkata Turussa asuvalle ystävälleni tästä paikasta!

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköiset juhlat, lapsilla on varmasti ollut kivaa!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä ja ihastelinkin jo instassakin sun makeeta lookkia! :D Sisäleikkipuistot on ihan parhaita ja me vanhemmat viihdytään niissä riehuen melkein enempi, kuin meidän tyttö.. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä. :) Mä unohdin koko Halloweenin. :D

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 5. Söpöt halloween -tyypit! :)
  Mun nuorempi tytär (kohta 16 v) liputtaa halloweenin puolesta, "koska Suomessa pitäisi olla enemmän karnevaalihenkisiä juhlia". Kyllähän se vähän näinkin on! Pyhäinpäivä ei nyt perinteisesti ole oikein saanut rokkaamaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤