9. elokuuta 2017

Kukuti.No nyt on  turkulaisten lastenvaatehullujen toiveeseen vihdoinkin vastattu! Turun keskustasta löytyy viimein se pieni ja syötävän suloinen pieni kivijalkaliike, josta löytyy ne kaikkein ihanimmat, laadukkaimmat ja ekologisimmat lastenvaatemerkit. Se on  Kukuti. Onhan se nyt aivan eri asia päästä hipelöimään niitä matskuja ja nähdä värit luonnonvalossa kuin aina vain siellä nettikauppojen sivuilla.
Minut ja moni muu bloggaaja kutsuttiin tänään ihastelemaan uusia tiloja, ja nauttimaan herkuista kera ystävien.

Se, että mä ostan mielelläni kotimaisten sekä eurooppalaisten yritysten lastenvaatteita lähtee mun kohdalla eniten ekologisuudesta, luontoystävällisyydestä sekä laadusta. Tottakai mä siis rakastan kauniita asioita, ja tykkään pukea lapseni nätisti, mutta se suurin koukku mulle on niissä se tapa tehdä ne. Ja onhan se ihan kiva, että ne samat vaatteet menee molemmille vaikka ne ois pesty ja pesty ja pesty.
Lastenvaatteista voisi jutella sekä väitellä ikuisesti, ja aina joku niistä provosoituu, joten jätän sen vähän vähemmälle, ja keskityn itse liikkeeseen.Mitä täällä meillä  Suomessa pitäis arvostaa ja kannustaa enemmän? No naisyrittäjyyttä! Arvostan todellakin kaikkea yrittääjyyttä sekä halua ja rohkeutta toteuttaa unelmiaan.
Kukutin omistajat ovat kaksi nuorta turkulaisnaista, joita yhdistävät samat elämänarvot. 
Luonto ja ekologisuus. Kukutissa myydään lastenvaatteiden lisäksi luonnonkosmetiikkaa, sisustustuotteita, asusteita sekä vaatteita naisille. Itse olen oman elämäni ituhippimutsi, joten ainakin luonnonkosmetiikka on mun sydäntä lähellä. Ja ihan vinkkinä, että myös liukkaria saa orgaanisena. Ja terveyssiteitä!


Kukutin merkkeihin kuuluu tällähetkellä Vimma, Story of Roo, Papu, Mini Rodini, Metsola, Mainio, Liewood, Gray Label, Dadamora, Ferm Living ja Aarrekid.
Lista tuntui lisääntyvän kovaa vauhtia, sillä naiset paljastivat jo kaksi uutta tulevaa merkkiä, joista toista ainakin odotan todella paljon. Toista en sen vuoksi, etteivät pupukengät ehkä ole niin pienten poikien juttu..

Rakas Turku, tuetaanhan me pien(sekä nais-) yrittäjyyttä, sillä Turku niin tarvii tän. Jos sun tekee mieli tilata uudesta dropista, mee paikanpäälle! Postipaketteja on ihana saada, mut ai että kun hyvän mielen saa siinä samalla toisellekin ihmiselle, on se vieläkin parempaa. (No on Kukutillakin tietty se nettikauppa.)

Kukuti löytyy Turun keskustasta, Forum-korttelista. Postiosoite on Linnankatu 9-11.
Miten sulla on, tilaatko netistä, vai etsitkö kivijalkaliikkeen? Miksi?Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ❤