14. kesäkuuta 2017

Ihastus MioMaoon. +huikea alekoodi.

Vilillä Deer-haalari ja Lukalla Deer-paita ja -legginssit.

Mulla jää messuista aina parhaiten mieleen ne kohtaamiset ihmisten kanssa. Oli tosi huikeeta tavata muita bloggaajia ja muutenkin  tuttuja kasvoja, mutta tuotebrändien kohdalla mä muistan ehdottomasti parhaiten Miomaon. 
Asiakaspalvelijana mä arvostan hyvää sellaista ihan todella paljon, ja heiltä sai just sitä. Helposti lähestyttävää, ja aitoa. He eivät olleet saaneet vielä lapsimessuille tuotteitaan myyntiin, mutta suloiset makupalat olivat jo esillä. Hurmaavia! 
Kaikki (lastenvaatehullut) tietävät ne MioMaon ihanat ulkohaalarit. Ne  kelta- ja musta-valkoraidalliset karkit, joiden mitoitus oli aika isoa. No se sama jengi on nyt lanseerannut ensimmäisen sisävaatemalliston!


Ilme. Priceless.


Itse MioMao yrityksenä on  leikki-ikäinen. Vuonna 2013 perustettu, alkuperäisesti Helsinkiläinen yritys. MioMao valmistaa skandinaavista tyyliä huokuvia kauniita vaatteita sisustuksellisella näkökulmalla koossa 74/80-146/152cm. En tarkoita missään nimessä että lapset olisivat sisustuselementti, mutta miksei lastenvaatteet voisi olla niin kauniita, että niitä tekee mieli ripustella vaikka seinille, sen sijaan että ryttäisi kaapin perukoille odottamaan seuraavaa käyttökertaa.


Vili ja peura-haalari.


Myös MioMao on ylpeä eettisestä vaatteiden valmistustavastaan. MioMaon
ulkovaatteet valmistetaan Kiinassa ja valmistava tehdas kuuluu  BSCI (Business Social Compliance Initiative) –standardoituihin, eettisiä säännöksiä noudattaviin yrityksiin. Tällä taataan, että tehtaan työolosuhteet noudattavat ihmisoikeudellisia, eettisiä lakeja,eikä tehtaalla (muunmuassa) käytetä lapsityövoimaa.
Uusi sisävaatemallisto valmistetaan Turkissa, ETKO -sertifioidussa tehtassa. Materiaalivalinnoissa MioMao käyttää ainoastaan Öko-tex standard 100- sekä ETKO -sertifikaatin omaavia, myrkyttömiä materiaaleja. Päämateriaali on luomupuuvilla.


<3

Pienin täytti kaksivuotta.


Mun oma henkilökohtainen lemppari on tuo peura-haalari, jonka puin Vilin päälle myös hänen 2v kuvauksissaan. Niin suloinen, pehmeä ja ihanan unisex. Siinä on sivuissa somat piilotaskutkin. Poikien isä oli alkuun sitä mieltä että Vilillä on päällä tyttöjen "paita" -koska solmittava yläosa.
Tästä saatiinkin aikaan hieno keskustelu siitä, että poika voi olla poika ilman Batman-paitaa ja autot-housuja. Onhan hän nyt aivan selkeä poika, kaunis sellainen.
Kooltaan haalari oli väljä, ja Vilille hieman reilu.
Leggarit olivat ihanan timmit, ei lainkaan pussittavat edes muutaman pesun jälkeen, joten helposti ottaisin kokoa isompaa jos pohtisin kahden koon välillä.  
Vuorikuosit ovat myös kauniita, mutta nuo peurat veivät mun sydämen heti. 


Nämä peurat oli isommankin mieleen.

Peura-haalari. Tyyppi tarkkailee oravia.Kaikenkaikkiaan kokomerkitä on hyvin paikkaansa pitävä. Vilillä on päällä 86/92cm (hän on 85cm) ja Lukalla 110/116cm. (Hän on noin 105cm)


Tämä huikea mallisto on yrityksen toimitusjohtajan sekä suunnittelijan Sointu Pettrellin käsialaa.
Minulla on ilo ja kunnia tarjota teille rakkaat lukijat aikamoinen  alekoodi MioMaon verkkokauppaan! Koodilla J93PZKJ7 saat vaatemallistosta huimat -35% alennusta. Nyt jos koskaan on siis oiva aika tutustua näihin vaatenamuihin. Koodi on voimassa vuoden loppuun saakka, joten nyt kannattaa vinkata myös ystäville.

Deer-malliston vaatteet  ja voikukat. <3

Mitäs meinaat tilata? 
Ihanaa kesää, 
Ida

Yhteistyössä, MioMao.

4 kommenttia:

  1. Moikka! Ihastuin ja päätin tilata, mutta koodi antoi ilmoituksen, että se on jo käytetty?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤