7. toukokuuta 2017

Uninen matka Kuinkuun planeetalle.

"Roo ei saanut unta. Isä oli kieltänyt jo monta kertaa nousemasta enää sängystä. Pikkuveli oli syntynyt muutama tunti sitten ja Roon pitäisi odottaa aamuun saakka ennen kuin hän pääsisi isän mukana sairaalaan. Isän kuorsaus kuului makuuhuoneesta ja Roo miettii valveilla miltä pikkuveli mahtoi näyttää. Olikohan sillä kihara tukka niin kuin isällä?
Isän kuorsatessa Roo ei halunnut olla yksin hereillä. Hänellä oli ikävä äitiä."
-Roon tarina, Maija Haapoja.
Meillä oli poikien kanssa ilo ja kunnia tutustua ihan upouuteen vaatemerkkiin. Vaatemerkkiin nimeltä  Story of Roo.
ROO on  muutakin kuin herkullista kotimaista designia (joka on Puolassa valmistettu,) sillä se on tarina. Se on vastustamattoman herkkä ja mielikuvituksellinen tarina Roosta, josta on juuri tullut isoveli pienelle pojalle.


Drip-drop beanie.

ROO esitteli vaatemallistonsa julkisesti ensikerran lapsimessuilla, ja teille ihastuneille minulla onkin ihania uutisia, sillä Story of  Roon:n esikoismallisto julkaistaan nyt Toukokuussa!

ROOn valloittavan  pehmoiset kankaat on painettu Puolassa ja vaatteet ommeltu EU:n sisällä Virossa. Kankaiden kuosin on suunnitellut Ulla-Maj Saarinen ja vaatteiden mallit on suunnitellut Sanne-Maija Morelius. Kankaat ovat tietenkin ihanan pehmoista luomupuuvillaa.


Planet kuinkuu in yellow.


ROO valmistaa vaatteita koossa 44/50cm-140/146, tuplakokoina. Meidän pojilla on koot 92/98 sekä 116/122.
Sanoisin niiden vastaavan enemmän kokolapun pienempää kokoa. 
Poikien päällä on raikkaan  keltaiset  Planeetta Kuinkuu -paidat, mustat collegehousut ja Drip drop -lakit. 
Housujen kangas oli yllätyksekseni paksumpaa mitä odotin,  tämä on mun mielestä ihan ehdoton plussa leikki-ikäisten vaatteissa. Rakastan myös keltaista väriä, ja selkeitä linjoja, joten nämä olivat meille ihan  nappi silmään valinta. Muutaman pesun läpikäyneenä, ei kangas ole meidän käytössä ainakaan muuttunut lainkaan.
Roon tarinassa puhutaan Unennoutajista. Tiedätkö mitä ne ovat? Ne ovat unenlukijoita Kuinkuun planeetalta. Jos Unennoutaja tulee vähänkin liian aikaisin keräämään lapsen unta planeettansa unikirjastoon, saattaa pieni uneksia päästä unensa mukana matkalle jännittävälle Kuinkuun planeetalle.
Roon tarinan on kirjoittanut Maija Haapoja.


Drip-drop ja planeetta Kuinkuu.Minkälainen ROO on mun mielestä?
Värikäs mutta maltillinen.
Leikkisä mutta tyylikäs.
Kaunis mutta omaperäinen.
Orgaaninen, eettinen ja hyvällä maulla valmistettu puuvillavaate.

ROO jää ehdottomasti meidän perheen listoille, pojat (ja äiti) tykkäävät kovasti.

"Tarvitaan vain yksi malttamaton hyllyn päällä kyyhötellyt Unennoutaja ja muutama sekunti liian aikaisin noudettu uni niin Roo löytää itsensä satojen valovuosien päästä kotoa äidistä, isästä ja pikkuveljestä. Vastassa on olento nimeltä Unikuinen, joka lupaa viedä Roon takaisin kotiin ennen kuin isä herää. Sitä ennen kaksikolla on aikaa yksi yö ja seikkailtavana yksi kummallinen planeetta nimeltä Kuinkuu." -Roon tarina, Maija Haapoja.

Tämä kirjoitus on yhteistyöpostaus Story of Roon kanssa. 

Mitä sinä olet mieltä ROOsta? <3

Kaunista kevättä, Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ❤