6. huhtikuuta 2017

Kevään kivoin viikonloppu tulee! 21.-23.4.

Miksi mä menisin lapsimessuille?

Jos sä olet raskaana, sä löydät sieltä hurjasti vinkkejä ja vastauksia, ihania tuotteita huokeaan hintaan, ja varmasti ihania näytepakkauksia. Pääset testaamaan vaunuja! (Ihanaa!) -Ainakin edellisinä vuosina oli oikein testirata rakennettuna. Aika hyvä, sillä onhan se maasto nyt yleensä hieman eri missä sä niitä kärryjä lykit, kuin kaupan lattia.
-Tsekkaa lapsimessujen uusi ohjelma-alue, Neuvola!
Jos sulla on taapero/leikki-ikäisiä lapsia, ei  hätää! Sillä messuilta löytyy hurjasti puuhaa pienille, ja myös vähän isommillekin lapsille. Toiminnalliset pisteet pitävät kivasti huolen siitä, että pikku-väki väsyy, ja äidillä on edes hetki aikaa hipelöidä näytteille asettajien tuotteita, jos unet rattaissa, vaunuissa tai liinassa maistuvat. 
Itse suosittelen kokemuksesta oman mukavuuden vuoksi ottamaan mukaan liinan tai vastaavan kantovälineen, sillä ruuhkaa tulee olemaan.
Ensisijaisesti nämä messut ovat tietenkin messut, joissa lapset ovat kunniavieraita. Erilaiset ohjelmanumerot pitkin päivää pitävät varmasti huolen siitä, että perheen pienimmätkin viihtyvät.

Itse lähden tälläkertaa ilman poikia, sillä haluan tutustua kunnolla reiluun 150 näytteilleasettajaan, ilman pissajuoksuja. Me pidetään tämä viikonloppu tälläkertaa äitiystävien viikonloppuna, lapset visusti mielessä pyörien.
Lähdetkö sä lasten kanssa, vai ilman?
 

Tarjoushaukkana, mä rakastan messuja! Melkein parasta niissä on ilmaisnäytteet, arvonnat ja huikeat tarjoukset. Huomasin, että ainakin  Stokken rattaat (900e!) arvotaan messujen aikana.


Itse odotan messuilta kevään uutuuksia, ystäviä ja uusia ajatuksia vanhemmuudesta. Toivon myös, että ruokapuoli olisi kattavampi kuin monissa messukeskuksissa joissa olen käynyt. Huomasin, että myynnissä on myös lippupaketteja ruokineen, joten sormet ristissä mennään!
Mitä sä odotat messuilta eniten? 

Lipun messuille voit ostaa täältä. Huomaathan, että samalla lipulla olet oikeutettu tutustumaan lapsimessujen lisäksi   Kädentaito-, Eläinystäväni-, Model Expo- ja OutletExpo -messuille.

Instagramissa arvotaan kaksi messulippua, klikkaa itsesi osallistumaan! mutsijamurupullatblogi

Nähdään messuilla, Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ❤