30. maaliskuuta 2017

Leikkien!

Miltäs kuulostaisi lelukutsut?
Muutama vuosi (kymmenen?) jos rullattais taaksepäin, niin lelukutsujen lelut olisivat vielä olleet niitä aikuistenleluja. Myönnä pois, kyllä säkin niissä oot ollu!
Mutta kerta tuota jälkikasvua tuossa jaloissa nyt juoksee, tuplana,  oli jo  kai aika pitää ihan LASTEN Leikkien-kotikutsut.Lelukutsut oli myös mulle ihan uusi juttu, mutta ajatuksena on, että asiaan perehtynyt ja koulutettu ihminen tulee kertomaan just meille, mikä olis just sille mun lapselle just nyt se sopiva, ja jopa halutessasi kehittävä lelu taikka peli.
 
Leikkien kutsuilla lapset ovat kunniavieraita! Kutsuilla pääsee tutustumaan hauskoihin tuotteisiin leikkien ja pelaten. Meillä oli paikanpäällä noin kymmenen aikuista ja lapsia toistakymmentä. Meno ja meininki oli siis aikamoinen, mutta kutsut menivät kuitenki ihan kivasti. Mehua ja keksejä kului valtavasti, ja super-isi oli korvaamaton apu. Voitteko kuvitella alle kolmekymppisen miehen, jonka kalareissu peruuntuu, ja itse ehdottaa "lastenvahdin" roolia kutsujen ajaksi? En hei minäkään. Mutta meillä oli sellainen! Oli aika huimaa sanoa ystäville, että päästä vaan sun lapset tuonne yläkertaan, siellä on Jussi erotuomarina. "Mitä?" Oli reaktio, kaikilla. Kyllä, olen ylpeä ja valtavan onnekas.

Leikkien oppimiskonsultti levitti kivasti ajatellen heti ensimmäisenä magneettileluja lattialle, ja ne kyllä kiinnostivat ihan kaikkia lapsia vauvasta leikki-ikäisiin. Sen jälkeen hän kertoi lyhyesti itsestään, firmasta ja Leikkien- tuotteista. Tämän jälkeen pienet kädet pääsivät hipelöimään taikahiekkaa, taikamassaa ja kaikkia ihania leluja. Lukan ja Aavan lemppariksi osoittautui lääkäri-laukku, ja Vilin ehdottomasti tuo mönjäinen massa, sitä tilasinkin meille kotiin kirkkaan sinisenä.
Kehittävänä leluna tilasin Lukalle magneettisen palapelin. Lukalla on hieman vaikeuksia yleisesti keskittyä asioihin, joten ajattelimme kulkuneuvojen rakentamisen pitävän pojan edes hetken aloillaan.Pidin kovasti siitä, että valikoimaa oli ihan vauvasta isompiin lapsiin. Kaikille oli ihan varmasti jotain. Arvostan ekologisuutta, eettisyyttä ja kierrätysmateriaalien käyttöä, joten Plan toys sai minulta suurimmat pisteet. Myös se, että tuotteet vaikuttivat laadukkailta, ja hyvin kestäviltä oli hyvin huomattavissa.
Pisteitä taas laski se, että suomessa valmistettuja tuotteita ei juuri ollut. 

Oli myös mukavaa, että lapset oikeasti saivat kerrankin koskea ja kokeilla ilman jatkuvaa ei ei eitä. Voisin myös hyvin kuvitella tämän olevan oiva keksintö vaikka pikkujouluaikaan ruuhkavuosia eläville vanhemmille. Kaverit kasaan ja lahjat tilaukseen! -Ihanan helppoa!Ovatko nämä sulle tuttuja tuotteita? Mitäs pidit?
Omat hauskat, toiminnalliset ja mieleenpainuvat Leikkien kutsusi voit varata Lelukutsut -sivulta.

Lelukutsujen jälkeen ystäväni piti meille vielä Nosh -vaatekutsut. Ai että mitä silmäkarkkeja siellä taas oli naisille! (ja toki lapsillekin.)  Ida
Yhteistyössä Leikkien lelukutsut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ❤