15. helmikuuta 2017

Yllätys!

Me ei olla eroamassa, enkä minä ole raskaana.  
Me ei myöskään olla voitettu lotossa, eikä tehty henkilökohtaista konkurssia. Nä oli ekat kysymykset mitä me saatiin, kun meidän talon myynti-ilmoitus julkaistiin netissä. Tää on hei vain elämää!

Meidän koti.
Poikien huone.

Poikien huone.


Me ollaan oltu nyt useita viikkoja kipeinä, vuoropäivin. Norot, angiinat, flunssat ja paiseet. Vesirokkoa odotellessa. On siis ollut aikaa ajatella kaikenlaista, kun voimat ei siihen itse tekemiseen ihan ole riittäneet..
Eräänä helmikuisena  iltana,  kuumeisena sunnuntai sellaisena nostettiin pöydälle ajatus, että mitäs jos laitettais meidän talo myyntiin? No mutta miksei?
Me ollaan asuttu täällä nyt melkein kolme vuotta, ja tämä talo on todella ihana. Kiva ja kaunis. Mutta tästä puuttuu "se jokin". Mä haluan kodilta sen fiiliksen, että kun mä astun pitkän työpäivän jälkeen ovesta sisään, lapset kiljuu kun on nälkä, koirankin pitäisi päästä lenkille  ja ulkona sataa räntää, saan silti hymyn huulille, että jes wau mikä koti meillä on!


Meidän olohuone.

Meidän ruokailutila.


Me myös haluttais asua yhdessä tasossa. En mä sitä sano ettei me kaksitasoista ostettais, jos joku todellinen helmi tulisi vastaan, mutta ensisijaisesti haetaan taloa/rivaria yhdessä tasossa. (Ja vähän metsässä.)


Keittiö. Tuo ruokailuryhmä on ihan huikea! Se on tehty "kiireen tuollapuolen." Lukan sanojen mukaan, sen on tehnyt joku rosvo.

Meidän mummokeittiö.


Meidän nykyisessä on huimasti ylimääräisiä neliöitä. Mä en ymmärrä mitä me tätä ostaessa ajateltiin. Että me tehdään viisi lasta? Otetaan kolme koiraa?
Kun me silloin harvoin ollaan kotona, me ollaan yhdessä. Ei kaikki isoissa omissa huoneissaan, paitsi öisin. Joten nyt haetaan myös hieman pienempää. Eikä se kyllä yhtään haittaisi, jos asumiskustannukset laskisivat myös. Ja siivous olisi ehkä helpompaa, ja nopeampaa..


Yläkerran aula.


Nyt meidän ihana ja rakas talo, jonka pihalla meidän kuopus on kastettu, ja meidät on vihitty olis siis kaupan.
Myydään rennoin mielin, ajatuksena, ettei meitä haittaa vaikkei tämä menisikään. Kyllä me täällä mielellämme asutaan, mutta vaihtelu kyllä virkistäisi.
Meillä kun on tuon mieheni kanssa molemmilla sellainen luonne, että jos jotain keksii/haluaa, se pitää tehdä/saada heti. 

Jos myös sinä mietit omasi myyntiä, voimme hyvillä mielin suositella sp-kotia. Sama välittäjä myi meidän edellisen kodin, ja nyt myös toivottavasti tämänkin. Mun mielestä hyvä välittäjä on aito, rehellinen ja helposti lähestyttävä. Meidän on just sitä. Iso peukku siis Mannilalle.

Iso kodinhoitohuone. Rakastan tuota kuivauskaappia.


Joten peukut pystyyn, ostohousut jalkaan ja raision metikköön mars!


Kuvat ovat spkodin ottamia, aika hyviä vaikka itse sanonkin. Tässä vielä linkki itse myynti-ilmoitukseen. 
Mitäs tykkäät? Myy meille sun koti? ostaisitko tän? Mitä muokkaisit? 
ps. tämä ei ole mainos heille, vaan meidän kodin myynnille.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo teidän koti 😍 Kunpa olisi Uudellamaalla... onnea myyntiin!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana koti, mutta ihan väärällä puolella kaupunkia :D. Tulisi pienelle ekaluokkalaiselle meidän makuun liian pitkä koulumatka, vaikka tiedän, että kansainväliseen kouluun tullaan kauempaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäät. :)
   Onhan se aina mulavampi, jos pienen matka on kyhyt. Varsinkin kun joskus nekin matkat on alettava yksin kulkemaan.

   Poista
 3. Onnea myyntiin! Mahtavaa jos on löytynyt hyvä välittäjä! Muutamaan kovin erikoiseen (ei hyvä) törmättiin tässä oman kodin etsinnässä. Ja kaverin välittäjä jopa hankaloitti heidän talonsa myyntiä! Halusi lopulta itse ostaa sen! Että kaikenlaista on! Me olemme itse myyneet kaksi edellistä kotia. Ja nyt tuleva omakotitalokin ostettiin suoraan omistajilta.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis koti, kunpa vain olisi täällä Oulussa... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤