29. joulukuuta 2016

Mutsin mummotukka! (sisältäen arvonnan, sekä ennen ja jälkeen kuvat!!)

Oot just viettänyt ihanan, todella kauan odotetun iltapäivän sun lempparikampaajalla. Juonut kuumaa kahvia, selaillut naistenlehtiä ja jutellut mahtavan persoonan kanssa, puhelin visusti äänettömällä. (Facea selaillen..) Lompakosta hupenee euroja, mutta sun mieli on niin virkistynyt, ja nuppi näyttää upealta, eikä siltä kotiäitiharmaalta, miltä se yleensä näyttää. Niin ei se rahanmenokaan kovin kauaa harmita. Ihan huikea fiilis, eikö totta? Itsevarmuus nousi taas vähän, ainakin hetkellisesti.
Ennen värjäystä -kuva.

Ennen värjäystä -kuva


Mut sit meet kotiin, ja miehes ei ees huomaa. Tuttu fiilis? 
Noh, meillä se mies todellakin huomas, ja kertoikin mielipiteensä melko suoraan ja sujuvasti. Tosin mä laitoin hänelle kuvan uudesta väristäni, ja sain vastaukseksi muutaman viestin..


"On se hyvä et kävit laseris paikkaamas vähän ikänäköä,
 ni uskaltaa päästää hämärälläki liikenteeseen."
-En ehtinyt vastata.
"Laitoin tarhaan jo päivistä ku mummi tulee hakee ni ne ei ihmettele."
-En ehtinyt vastata.
"Vihdoin sä sovit täydellisesti yhteen sun tuulipuvun ja nastakenkien kanssa."
-En ehtinyt vastata.
"Sano stop sit ku riittää."
-En ehtinyt vastata.
"Ei vais, hyvält näyttää."
-Olin jo kotipihalla, ja luin viestit. Kiitos Jussi, ihana kun sä huomasit eron.  Värjäyksen jälkeen!

Värjäyksen jälkeen!

Värjäyksen jälkeen!
Puuttuuko sulta vielä täältä turunseudulta se ihana  luottokampaaja, takuuvarma onnistuja ja arjen  piristäjä?
Mäpäs vinkkaan sulle mun hyvän ystävän, ahkeran  kolmen vilkkaan  pojan äidin jolla mä ja suuri osa mun mun ystävävistä ollaan  käyty jo melkein kymmenisen vuotta. Hair Mondon Annakaisa! 
Hän on taikonut mun tukasta milloin mitäkin, aina onnistuen. Mä olen just sellainen tyyppi, joka käy sen kaks tai kolme kertaa vuodessa, ja haluaa mustasta valkoisen tai punaisesta mustan. "Leikkaa vaan kaikki huonot pois." Mut itkee, jos menee enemmän kuin se sentti. Ihan lemppari-asiakas!
Axun tuolissa istuu silloin tällöin myös muita bloggaajia, muun muassa Sosetta ja sotkua -blogin Elsa sekä mun henkilökohtainen lemppari, Mutsis on -blogin Emilia. Oonkin aina ajatellut et noilla mimmeillä on pirun hyvä maku.

Mutta, koska Axu on mun lapsuudenystävä ja ihan huippu kampaaja, lupasi hän antaa -20% tammikuussa tehdyistä töistä/varauksista. (Hiustenleikkuu- ja/tai värjäys.) Mainitset vain Mutsin ja Murupullat. Aika helppoa.
Käy tykkäämässä myös Hair mondon instagram -tilistä. Löydät heidät tietenkin myös facesta! Musta ainakin tuntuu, että some-kanavista saa helpoiten nykypäivänä irti sen just sua sillähetkellä kiinnostavan infon.

Kardashian beauty


Sain mukaani myös aivan huikeita Kardashian Beauty hair- tuotteita.  Ja ylläripylläri myös lukijoilleni arvottavaksi pienen paketin! Paketti sisältää Kardashianin kuivashampoon, ja saman sarjan muotoiluvaahdon. Kipin kopin siis tykkäilemään sivuista, ja kommentoimaan alle, niin olet messissä tuotepaketin arvonnassa! (Huomioithan, että paketti tulee itse noutaa liikkeestä.) Aikaa osallistua on loppiaiseen saakka. Voittajalle ilmoitetaan viimeistään 7.1.2017. sähköpostitse. Muistathan siis osoitteesi.

Pst. Muistathan, että myös instagramissa on käynnissä arvonta!  Ida

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ❤