12. marraskuuta 2016

Munaa mutsille. #yllätääiti

Äidit juovat useasti kahvinsa kylmänä (tai mikron kautta, perus 30 sekkaa ja menee ykkösellä.) niiden jätskit sulaa aina lautaselle, ne käyttävät rahansa lasten toppahaalareihin ja muihin kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla sekä muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, mamman nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja tietenkin niiden teroittamisen. Kuka muistaisi äitiä? 

Mun lahja Eat Hoop Loven  Jerinalle.
Me Kaksplussan verkostobloggaajat haluamme  muistuttaa, että se kiireinen mutsikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, "I feel you!" ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla!
Marraskuun ajan verkostobloggaajat siis yllättävät toisiaan pienillä lahjoilla. Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja pistä oikein ranttaliksi ja yllätä sinäkin joku toinen äiti! #YllätäÄiti #kahvikuumana

Minä sain yllätettäväksi arvoinnassa ihanan ikinuoren Jerinan, joka kirjoittaa valloittavaa Eat Hoop Love -blogia. 
Jerinan blogi alkoi vuonna 2012 värikkäänä matkablogina, ja nyt muutaman vuoden kuluttua siitä matkassa on mukana balilainen mies, ja alle vuoden ikäinen hurmaava tytär. 
Jerina on uskomattoman taitava sirkustaiteilija ja -opettaja, joten tämä ei olekaan ihan vain perus mammablogi. 
Huomasin, että minulla ja Jerinalla oli paljon yhteistä, muun muassa rakkaus hyvään ruokaan, eettisten elämäntapojen kannatus, suvaitsevaisuus ja niin kutsuttu eko-mutsi-hippeys. Näin ollen ostin hänelle jotain, mistä itsekin pitäisin. Marssin ajattelematta Ruohonjuureen, ja ostin Konjac Spongen. Green tea version, sillä enhän voinut millään tietää Jerinan ihotyyppiä, ja tämä oli kaikille ihotyypeille.

Kaikille ihotyypeille sopivat Konjac Cleansing Sponge -pesusienet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja luonnollisesti. Pehmeä sieni hieroo hellästi ihon pintaa aktivoiden verenkiertoa ja solunmuodostusta jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Sieni ei ärsytä tai vahingoita ihoa tai ihon suojakerrosta eli hydrolipidikalvoa.

Maailmalla suuren suosion saavuttaneet Konjac Cleansing Sponge -pesusienet ovat 100 %:sti luonnollista kasvikuitua. Sienet on valmistettu elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren ”Glucomannan” -kuidusta. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat kierrätettäviä, kompostoitavia, luontoa säästäviä sekä ympäristölle turvallisia. Kollageenisientä lukuunottamatta ne soveltuvat myös vegaaneille.

Itselläni on käytössä tuo sama puhdistussieni kuivalle iholle, ja tykkään siitä kyllä ihan hulluna.
Matkaan lähti myös orgaanista maitosuklaata maustettuna suolalla ja limellä. ihan vaan koska naiset ja suklaa.Mutta mitä posti mulle toi?
Posti toi mulle täyden kympin mutsin lataaman valtavan laatikollisen kaikkea namia.
Oli suklaata, kahvia, laastareita, minirusinarasioita, nenäliinoja (todella tarpeen!!) koristeita jouluun, korvikset ja vaikka ja mitä. Ihan huippu lahja. Matu oli selvästi lukenut mun juttuja, sillä mukana oli myös sokerimassaa, jota taas tulee menemään kilotolkulla... 
Kiitos kaunis 10plussan äiti.  Olet ihana!
Lahja oli hurmaava, ja toi useasti hymyn huulille. Niin minulle, kuin pojillekin.  Lukan mielestä parasta maailmassa just nyt on suklaamunat. Kinder jos valita saa, mutta ne pienet suklaamunaset sai kyllä flunssaisen pikkutyypin silmät loistamaan. Pienempi oli onnellinen ihan omasta rusinarasiasta, ja äiti nauttii niin kauan kuin tämä menee vielä läpi.

<3

Herkkupaketti. <3


Koska mä rakastan "lahjarinkejä" ja osallistun ihan aina jos vaan kysytään, niin aina valmis rinkiin, jos säkin lähet? Oletko sinä osallistunut? Onnistuiko? Osallistuisitko uudestaan? 

Ida


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ❤