4. elokuuta 2016

Uusi lastenvaatemerkki tulee suomeen! JES!

Ette ikinä arvaa! Tänne meille Suomeen rantautuu 22.8.2016. Vihdoinkin ihana uusi lastenvaatemerkki!
Tai ei se nyt uusi ole, mutta meille suomalaisille se on ihan just nyt sitä. Ai että mitenkäs taas pieni materialistimutsi nostaa hipin takana päätään..

Kuva www.milkcopenhagen.com


Mutta kun ne lastenvaatteet. Ne nyt vaan on niin hullaannuttavia. Ja mikä hei nyt ei monen äidin mielestä oliskaan sen parempaa kuin laadukkaat, suurimmaksi osaksi luonnonmateriaaleista valmistetut ja vielä kohtuuhintaiset KAUNIIT lastenvaatteet, joilla kuitenkin on jälleenmyyntiarvoakin. BINGO!

Joko keksit mikä merkki on kyseessä? (Snäpissä jo vinkkasinkin asiasta, kannattaa lisätä @leppane ellet jo siellä meikäläistä seuraile.)

 
Kuva www.milkcopenhagen.com

No se on Tanskalainen MILK.

MILK Copenhagen suunnittelee ja valmistaa vaatteita lapsille noin 2 ikävuodesta (92cm) aina 14  ikävuoteen (164cm) saakka. Nyt mallistoon on myös tulossa jo toista kautta supersuositut naistenvaatteet!

MILK:in tyyli on yksinkertaisen uniikki, joka puhuttelee niin pientä kuin isompaakin kiehtovien yksityiskohtien kera. Henkilökohtaisesti vertaisin tätä merkkiä eniten Pomp de Luxiin, tai Vimmaan. Eli aivan ehdottomasti kiinnostuin heti, kun hyvä ystäväni paljasti alkavansa näiden vaatteiden edustajaksi. Sillä kyseessähän on kotimyyntijuttu. Samallalailla kuin PdL,MeandI,Silverjungle yms. Näitähän on jo vaikka ja kuinka, mutta tämäpäs on ihan uutta Suomessa, joka tekee ainakin minusta entistä uteliaamman.
Näitä vaatteita voi toki tilata suoraan edustajaltakin ilman kotikutsuja, mutta itse emäntä saa toki pienen bonuksen kutsut järjestäessään.


MILK hakee inspiraationsa aina viimeisimmistä muotisuuntauksista, sekä tietysti maailman parhaista inspiksenlähteistä, lapsista.

Kuva www.milkcopenhagen.com


MILK tekee vuodessa kaksi mallistoa, ajatuksella että kaikkia mallistojen vaatteita voi huoletta yhdistellä ristiinrastiin.

Itse saan kunnian pitää kotikutsut ihan ensimmäisten joukossa täällä Raision metikössä, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan teille fiiliksiä ja arvosteluja kyseisistä vaatteista.
Jos myös sinua kiinnostaa kutsujen pitäminen täällä Turunseudulla, tässä linkki takuuvarmaan ja mukavaan MILKIN edustajaan.  Tiia tuntee lastenvaatteet rehellisesti todella hyvin.

HUOMAA! Kuvat ovat vanhaa mallistoa, uuden malliston kuvat ovat vielä top secret, mutta vilauksen nähneenä voin sanoa, että todellakin toimii. Itse pukisin varmasti vielä teini-ikäisenkin Newbien tai Mini Rodinin vaatteisiin jos pystyisin. Vink vink.

Ida

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselle! Täytyykin tutustua heti uuteen mallistoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! :) ja siellä oli naisillekin aika kivannäköisiä juttuja.

   Poista
 2. Mä sytyn myös noista Milkin vaatteista ja olin tosi innoissani kun kuulin että niitä saa nyt täältäkin - jes! Ja kiitos muuten vinkistä mä luulin että näitä saa vaan edustajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole itse koskaan päässyt näitä vielä hipelöimään, joten odotan innolla! Kuvat ainakin ovat hirmu houkuttelevia. :)

   Poista
 3. Kiitti vinkistä, täytyykin tutustua tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. Mä kiinnostuin heti kun luin että 164cm asti, viis siitä naistenmallistosta tämä äiti shoppailee lastenosastolta itselleenkin :'D pitääpä tutustua merkkiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤