9. elokuuta 2016

Se Pikkuisen parempi LASTENKIRPPIS avataan tänään!

MUOKATTU! ARVONTA ON OHI, JA ILMAISEN MYYNTIVIIKON VOITTI PAULA! ONNEA!


Tänään avataan (tänne meille) Raisioon jotain todella siistiä! Nimittäin ihan pränikkä lastenkirpputori!
Sain kunnian tehdä kierroksen jo eilen illalla ja ihastella kaikki nurkat läpi, ja nauttia kupin kuumaa kera taivaallisen Rocky road -suklaakakun.

Kaikkien paikan varanneiden kesken arvotaan kuvassa näkyvä Eero Aarnion limenvärinen Dino, arvoltaan 170€! Arvonta suoritetaan kirpputorin avajaispäivän päätteeksi 9.8.2016, joten kaikki tätä ennen paikan varanneet ovat mukana arvonnassa!


Lasten Dinon omistaja Salla halusi avata kirpputorin, joka vastaisi hänen unelmiensa kirppistä. Sellaista, jota ei vielä lähiseudulta ole löytynyt. Jokaisesta paikasta puuttuu aina se jokin, ja juuri ne "jotkut asiat" yhdistämällä syntyikin Lasten Dino.


Kun ulko-ovesta astuu sisään, katse kohdistuu  ensimmäisenä tilan avaruuteen, korkeaan kattoon ja valoisaan vaaleaan sisustukseen. Kaikki on symmetristä, siistiä ja kaunista.

Kaikki on niin sävysävyyn.


Heti vasemmalta löytyy iso lasten leikkipaikka, joka on aidattu! Mietin heti että jes, Luka saattaisi pysyä siellä jopa kaksi minuuttia. Eikai, se ei ole lapsiparkki. Vanhempien tulee siis vahtia ihan itse niitä omia lapsiaan, vaikka tila onkin aidattu aika pirun hyvin.

Keskeltä löytyy kassa, ja kahvila.
Oh my, mitä herkkuja siellä on tarjolla! Lasten Dinon kahvilassa tarjoillaan Raumalaisen leipomon, Prassen Konditorian herkullisia tuotteita, kakkuja ja pientä suolaista. Koska mikä kruunaa hyvän kirppiskierroksen? No, tumma ja tuore luomukahvi, ja kunnon pala suklaakakkua tietenkin!
Myös pienet asiakkaat on huomioitu harvinaisen hyvin, sillä esillä oli myös laaja valikoima luomusoseita, -smoothieita ja tuoreita hedelmiä. Omistaja kertoikin lähiruuan, luomun ja kotimaisuuden olevan kovin tärkeitä juttuja myös hänelle. Hippimutsilta pointsit siitä!

Kahvilan herkkuja lapsille.


Erikoispojot vielä siitä, että tämä paikka on myös sunnuntaisin avoinna! Itse ainakin olen pettynyt useamman kerran, kun mieli tekisi lähteä koko jengin kanssa kirppikselle sunnuntai aamupäivällä, eikä mikään paikka ole auki. No mut hei nyt on!
Ti-Pe klo10.00-18.00
La-Su klo 10.00-15.00

Itse myyntipaikkoja on 159. Kaikkiin paikkoihin kuuluu kahdeksanlokeroinen hyllykkö, ja kaksi tankoa joille vaatteet saa kauniisti esille, ja ostajien on niistä helppo selata vaatteet läpi.
Myyntipaikkaan kuuluu myös maksutta tila isompien tavaroiden osastolta. Myös äitiysvaatteille on oma osastonsa, joka myöskin kuuluu hintaan. Aika hyvä juttu mun mielestä!
Itse ajattelin viedä viime kirppismyyntikerralla vaunutkin, mutta 20% provisio ei muutamasta kympistä houkuttanut, joten parit ylimääräiset kärryt pyörivät edelleen meidän nurkissa.
Lasten Dinossa  tämä kaikki kuuluu hintaan, joka on kyllä melko kilpailukykyinen Turunseudun muihin lastenkirppiksiin. Toki kaikesta myynnistä menee vielä se 5% provikka, mutta se nyt on aika pieni prosentti.Elokuun kampanjana onkin kolmen viikon myyntijakso (18päivää) 59€! (+5% myynnistä.) Tarjous on voimassa kaikkiin varauksiin, jotka tehdään elokuun loppuun mennessä. 

Minkälainen on lastenkirppisten suurin asiakasryhmä? No pienten vauvojen äidit tietenkin. Mikäs sen mukavampaa mammalomalla onkaan, kuin rullailla pienen nyytin kanssa  rauhassa kierrellen ja hypistellen kirppiksellä. Mutta vauvat, ne syövät niin kamalan usein, ja näissä paikoissa on useasti niin hurja hälinä, että monesti sitä lähtee vain pois syöttämään vauvaa. Salla on ratkaissut tämänkin tilanteen todella hienosti, ja varmasti tervetulleella tavalla. Sillä perältä löytyy huone imetystä varten. Tai miksei pulloruokintaakin varten, onhan sekin ihan yhtälailla  mukavampaa hoitaa rauhallisessa ja siistissä huoneessa.
Huoneessa on sohva, fat boy -säkkituoli ja imetystyyny vapaassa käytössä. Myös hoitoalusta ja vaipparoskis löytyy samasta tilasta.

Imetyshuone. mikä ihana ajatus!

Imetystila.


Asiakas wc:stä löytyy myös hoitopöytä ja potta pikkutyypeille.

Lasten Dino.


Lasten Dinoon on helppo löytää. Ajat vain Raision keskustan läpi Raisiontietä Naantaliinpäin, ja kerran käännyt vasemmalle. Myös linja-autolla pääset ihan viereen. Linjat 6 ja 7 Naantaliin päin ajavat aivan vierestä. Osoite on 
Vehnätie 2 21200 Raisio.

Seuraamalla Lasten Dinoa facebookissa, pysyt takuu varmasti perillä ajankohtaisista asioista.
Nyt avajaisviikolla 9.8.- on luvassa paljon mukavaa ohjelmaa. Muunmuassa Go Baby Go
rakentaa lapsille temppuradan, ja  ilmapallojakin jaellaan niin kauan kuin niitä  riittää.

Tällä suunnattomalla kirppisfanilla on nyt ilo ja kunnia arpoa avajaisviikon kunniaksi teidän lukijoiden kesken ilmainen myyntiviikko! Mikäli sikäli Sinulla on nurkissa vaatetta ja/tai tavaraa jonka voisi muuttaa käyväksi valuutaksi, kommentoi alle mikä on just sun mielestä tärkeintä hyvässä kirpputorissa?
Itse koen tärkeimmäksi myyjien työn ennen, kuin vaatteet tuodaan myyntiin. Pestyt ja silitetyt vaatteet lähtevät varmasti vilkkaammin uuteen kotiin kuin ryppyiset saatika tahraiset. Itse myös sorrun useasti ylihinnoittelemaan lempparivaatteet, sillä se tunnearvo useasti ylittää markkina-arvon ihan sata nolla. Tästä syystä ne omat lempparit onkin hyvä heittää sinne  muistojen laatikkoon kirppiskassin sijaan.

Valtava Dino toivottaa sinut tervetulleeksi, et voi olla huomaamatta sitä.


Kommentoineiden kesken arvotaan ilmainen myyntiviikko viikonpäästä tiistaina 16.8.2016.
Huomioithan kuitenkin, että myynnistä peritään kuitenkin se 5% provisio. Muistathan jättää sähköpostisi.

Ida 


34 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :)

  Mielestäni tärkeintä hyvässä kirpputorissa on siisteys. Likainen, sotkuinen, liian täyteen ahdattu paikka ei houkuttele. Myyjän pitäisi muistaa tavaroiden tuonnin jälkeen myös käydä järjestelemässä ja siivoamassa paikkaa, lisäyksiä pikku hiljaa. Myöskin järkevästi hinnoitellut tuotteet ovat tärkeitä, liian kalliit jäävät hyllyyn.


  Paula, paula92@msn.com

  VastaaPoista
 2. Iso tila ja raikas ilma on tärkeää kirpputorilla. Usein kirpputoreilla on ominainen tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni parasta on,kun myyjä on kirjoittanut lapulle mitä kokoja löytyy. 😊 Näin ainakin itse en kävele vahingossa kyseisen paikan ohI,jos on etsimiäni kokoja. Myöskään likaiset ja nukkaantuneet ylihinnoitellut vaatteet saavat minut heti siirtymään suoraan eteenpäin eli laskee koko pöydän myynnin arvoa. Odotan innolla tätä Dinon lastenpaikkaa 💖 Tosin nyt omani lapset jo pysyvät leikkipaikalla mutta yhtä Turun lastenkirpputoria välttelen juuri tämän pelon takia, että lapsi juoksee ovesta ulos, kun kiertäessä ei ollut mitään mahdollisuutta seurata lastaan mitenkään, leikkipaikan sijainnin vuoksi. Nyt ei ole estettä lähteä kirpputorille lasten kanssa, kun voi huoletta antaa lasten leikkiä ja tarvittaessa huutavat "Äitiii!"

  VastaaPoista
 4. Mukana! Tosi kiva saada tänne oma kirppis! Ja olen samaa mieltä että tila on kaunis! Ainut moite on tuo myyntipaikka, tanko tilaa kaipaisin rutkasti enemmän. Helpompi katsoa vaatteita tangosta. Mutta eiköhän näilläkin pärjätä ��

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Ehdottomasti siisteys ja selkeys on kirppiksen ehto! Nykyään on niin paljon epäsiistejä kirppiksiä joissa tavarat aivan siin sokin. Lapsinurkka on myös ihana ajatuskin, esikoinen viihtyy varmasti vaikka tunnin, varsinkin jos löytyy kaveri. ��

  Laura Palonen 0405384669

  VastaaPoista
 6. Se mikä ainakin lisää omaa ostohalua on että myyntipiste ja myytävät ovat siistejä ja että hinnat on sen verran alhaalla että jos jään miettimään otanko tämänkin tuotteen, päädyn siihen että "no se on kuitenkin niin halpa!". Ja mitä kauemmin lapseni viihtyy ostoksilla, sitä enemmän tulee myös ostettua, eli mm leikkipaikka on iso plussa. ;-) Iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu lähtiessä tekee että haluan tulla uudestaan ostoksille.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä tärkeintä on se, että kirppiskäynnistä jää hyvä mieli. Vaikka joka kerta ei löytyisi tarpeellista tavaraa. Paikan yleisilme ja henkilökunta vaikuttavat paljon.

  Täytyy myöntää, että minun ostopäätökseeni ei vaikuta se, onko vaate silitetty vai ei. Katson asiaa vähän eri kantilta. En reumaatikkona silitä mitään vaatteita. Siksi ostan myös ihan yhtä tyytyväisesti vähän ryppyisen vaatteen. Kunhan se on muuten sellainen, jonka haluan ostaa.
  Me etsimme kirppikseltä myös leluja, joten monipuolisuus on myös tärkeää. Sekä se, että hyllyväleissä mahtuu kulkemaan ja ohittamaan helposti. :)

  VastaaPoista
 8. Mukaan arvontaa :), kiva kun Raisioon saadaa lastenkirppis. Valoisuus ja tilojen selkeys & siisteys on niitä asioita joista pidän. Myyjiltä lokerikon siisteys ja vaatteiden kokojen merkkaus a ja o. Niin ja se tunnearvo, siitä ei taida kukaan maksaa....

  VastaaPoista
 9. Kirpputorilla pitää olla hyllyjen välissä tilaa. Itse ostan raikkaan tuokauisia ja silitettyjä vaatteita ��

  lentsuli@gmai.com

  VastaaPoista
 10. uskaltaakohan kymmenen ryysikseen lähteä avajaispäivänä?

  VastaaPoista
 11. Parasta on reilut kulkuväylät ja ettei paikka ole liian iso!

  VastaaPoista
 12. Tärkeintä on siisteys, raikkaus ja tarpeeksi tilavat hyllyvälit. Näyttäisi toteutuvan tuolla, todellakin mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 13. Siisteys, tilavuus ja hintataso. Likaisia tai nyppyisiä vaatteita ei kannata viedä myyntiin (paitsi lähes ilmaiseksi). Ne vain tekevät koko yleisilmeestä epäsiistin.

  VastaaPoista
 14. Tuo imetyshuone on ihan mahtava juttu! Varmasti kehtaa vauvankin kanssa lähteä shoppailemaan kun ei tarvii ostoksiaan tehdä niin kiireellä. Mukana arvonnassa! tiinuliinu86@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Avara, tilava ja siisti!! Myös myyjien laittamat lappuset paikassa olevien vaatteide koosta 👍👍

  VastaaPoista
 16. Tärkeintä myyntipaikassa on siisteys ja sopivan edulliset hinnat😊

  VastaaPoista
 17. Siisti myyntipiste, ei liikaa (kallista) tavaraa, lapset huomioitu, riittävästi parkkitilaa ja tietty tärkein kuppi kuumaa kahvia... :)

  VastaaPoista
 18. Hyvän kirpparin tekee se, että itse kirppistilat on siistit ja valoisat sekä toki myös peräänkuulutan sitä, että myyjät vievät pestyjä ja siistejä vaatteita/ tavaroita myyntiin.

  saterihe@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Hyvän kirpparin tekee kirpparin siistija ja avarat tilat, sekä myös peräänkuulutan sitä, että myyjät tuovat siistejä/ehjiä vaatteita ja tavaroita myyntiin.
  saterihe@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Näyttää uusi kirppis raikkaalta ja siistiltä. Onnea ja menestystä uusille yrittäjille!

  VastaaPoista
 21. Tärkeintä kirppiksellä on asiakaspalvelu ! Kun se toimii, niin kierrokset joilta ei välttämättä löydä mitään ei harmita.

  VastaaPoista
 22. Siisteys, tilava että pääsee vaunuilla kulkemaan sekä ystävällinen henkilökunta.

  VastaaPoista
 23. Hups :D mun arvontakommentti meni risuihin ja ruusuihin :D Työkone heittää nää sivut niin hassun näköisiksi etten hokassu :D

  Mutta tosiaan, meillä on enemmän leluja myyntiin entä vaatteita :) 7-vuotiaan vaatteet menee remutessa jo niin huonoon kuntoon ettei niitten myyntiä voi edes ajatella :D


  teija.elisa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana! Hyvältä näyttää, ehdottomasti menen käymään ����
  Niina

  VastaaPoista
 25. Tärkeintä on siististi esillä olevat vaatteet ja tavarat ja se, että myyjä on heittänyt tahraiset tai muuten liian kuluneet vaatteet vaikka uffiin jo ennen myyntiä..sellaiset eivät ainakaan minua houkuta katsomaan myyntipaikkaa tarkemmin. Tärkeää on myös hyllyjen väliin jäävä tila, kaksien kärryjen täytyy mahtua vierekkäin.

  VastaaPoista
 26. Tärkeintä on järkevä hinnoittelu, mikä vastaa vaatteen kuntoa sekä siisteys.
  quentinkaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Hyllyvälien pitää olla tarpeeksi leveä että rattailla pääsee ohittamaan toiset rattaat!

  VastaaPoista
 28. Kävinpä tänään itsekin paikalla. Ihanat, valoisat ja ennenkaikkea siistit tilat! Ja näin vauvan äitinä ihanaa, että on rauhallisempi tila vauvan ruokintaan. :)

  VastaaPoista
 29. Siisteys ja tilavuus! Hyvin järjestetyt hyllyt ja puhtaat ja ehjät vaatteet. Täytyy mennä huomenna tutustumaan uuteen kirppikseen! ☺ jaana.laine83@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Hyvä kirppis on siisti ja selkeä, tilava ja varustettu iloisella henkilökunnalla ;) myös ilmainen siivouspalvelu kerran pvässä per pöytä on huippujuttu, joka hyvin harvalla kirppiksellä on käytössä, mutta saisi tulla useampaankin. Odotan innolla että pääsen tutustumaan uuteen PikkuDinoon ja myyntiviikkokin tulisi erittäin tarpeeseen ☺
  essi88@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Siisteys: Niin vaatteissa, kuin tiloissakin. Dino pääsi kertaheitolla kärkipaikalle! Täytyy myös vain ihailla mainonnan onnistumista, ainakin minusta tuntuu että olen todellakin tullut informoiduksi tästä tulokkaasta, jo ennen avaamista. Hienosti hoidettu! :) Takuulla tullaan käymään, ja nyt vaan toivomaan että myös niitä löytöjä tulee. Todennäköisyys taas kasvaa kun saadaan joulun jälkeen vauva meidän perheeseen. <3 niinaheikura(at)hotmail.fi ja voih, tämän myyntiviikon voitto tulisi niin tarpeeseen!! Peukut pystyyn..

  VastaaPoista
 32. Tärkeänä itse pidän oikein hinnoitellut tuotteet, ei liian täyteenahdettu paikka ja siisteys.

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa! Rakastan, kun nämä uudet lasten kirppikset on niin valoisia, avaria ja siistejä! Vielä kun asiakaskunta muistaisi pitää yllä kirppishintoja :)

  VastaaPoista
 34. Oi vau ! Ihanan valkoista ja noi ostoskärryt <3 ps. En osallistu arvontaan vähän pitkä matka vaikka jotain myytävää varmaan oliskin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤