29. huhtikuuta 2016

Donitsei ja vappupalloi!

Voihan vappupallo!
Mä muistan niin elävästi omasta lapsuudestani, miten hienoa oli, jos jonakin vuonna sai ihan oman vappupallon!  Mun äiti oli kahden pienen tytön yksinhuoltaja, joten sitä rahaa ei niin puissa kasvanut meidänkään lapsuudessa. Mutta mä veikkaan että meidän äidillä oli ihan sama ajatus kun mulla, hymy omien lasten kasvoilla pallon saadessaan. Se on niin valloittavan hurmaava.Itse hain pallot työpäivän päätteeksi Uskomattoman Pallopuodin  pop-up pisteestä Skanssista. Siellä oli taatusti Turun suurin valikoima, ja paras palvelu. Kiitin onneani, etten ottanut poikia mukaan pallojenhakureissuun, sillä siellä me oltaisiin edelleen.Sain Uskomattoman Pallopuodin pitäjältä myös oivan vinkin. Jos heliumpallo lössähtää, sinne voi aina puhaltaa pillillä lisää ilmaa! Isoissa palloissa on silti niin paljon heliumia jäljellä, että ne kyllä pysyvät ilmassa. 
Tiesitkö sinä tämän?
Pelotteli vielä, että Lukan traktoripallo leijuu meidän olkkarissa vielä puolen vuoden päästäkin... Mahtaakohan? Mitäs veikkaatte?Ostetaanko teidän perheessä vappupalloja? Minkäikäisille?P.S. Poikien syötävän suloiset Donitsi-paidat on Villervallan uutuuksia! ;) Eikö olekin ihania?! Turussa näitä myy Riemuli

Vappufiiliksin, Ida//Mutsi ja Murupullat


5 kommenttia:

 1. Vappupallot on parasta! Mä luulen, että meidän 10v ois myös halunnu vielä... Ne nyt jää, koska lähdetään silloin just matkalle. Upeat pallot kyllä!

  VastaaPoista
 2. Meillä on ostettu pojille ihan pienestä pitäen pallot :) Ja monesti ovat monta kuukautta kestäneet, jolloin lopulta minä ne käyn hävittämässä tai sitten vaihtoehtoisesti päästetään pallot taivaalle ja seuraillaan kiikareilla niiden matkaa.
  Pillivinkki oli hyvä, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Niin mekin! :)
   Taivaalle tosin ei ois hyvä päästää, kun tuo matsku on niin kovin huonosti luontoon hajoavaa. T:Ekohippimutsi 🙊❤

   Poista
  2. Ihanaa! Niin mekin! :)
   Taivaalle tosin ei ois hyvä päästää, kun tuo matsku on niin kovin huonosti luontoon hajoavaa. T:Ekohippimutsi 🙊❤

   Poista

Kiitos kommentistasi. ❤