20. helmikuuta 2016

Tulevaisuuden Jani Sievinen.

Me käytiin tänään pitkästä aikaa poikien kanssa uimassa, ja vitsit oli hauskaa. Jos unohtaa sen jatkuvan pelon.. 
"Älä kakkaa, älä pissaa, älä vaan kakkaa, jos on hätä niin sanot heti! Ellet ehdi niin ihan vähän sitte vaan suihkuun voit pisuttaa. EI ALTAASEEN!!!"

"Älä juokse, ota mummia kädestä. Älä juokse. Älä hyppää syvään altaaseen. Ei! Älä! Älä juokse. Tänne!"
Rentouttavaa.Peppu on (pojalla) mustelmilla, koska ei vaan voi kävellä rauhassa. Loppupeleissä hän kylläkin konttasi,  tais mennä hermot.Se on kyllä aika onni että molemmat noista on syntyjään tuollaisia vesipetoja. En voisi edes kuvitella tilannetta, että lapsi ei pitäisi vedestä. Ja niitä lapsia on, voi niitä on todella paljon.

Pienempi hurmasi mammat ja papat iloisella kiljunnallaan, ja hymyllä joka ihan valehtelematta ois saanu mun suupielet jo kipeiksi.Onnistunut reissu, mennään toistekin jos joku lähtee messiin. Poikien Isä ei oo oikein uimahallityyppiä, kylpylöistä herra kyllä pitää, mutta uimahallit ei oo hänen juttunsa lainkaan. Tai ei ne ois kyllä munkaan ilman lapsia,  ainut allas missä on tarpeeksi lämmintä vettä mun makuun, on se 30cm syvä lastenallas. Se taitaa kyllä olla enemmän pissaa kuin vettä. Mutta lämmintä kuitenkin.Mummi oli meidän mukana tänään pulikoimassa, ja tuli siinä sitten puheeksi, että minä olen oppinut uimaan kolme (3!!) vuotiaana, ja siskoni neljän vanhana.
Luka on ensikesänä 2.5 vuotias.. Ihan aloin tosissani pohtimaan, että pitäisiköhän sitä alkaa oikein treenaamaan?
Uimakouluun mars vai ahkeraa uimahallissa käyntiä?
Minkä ikäiset lapset noin yleensä oppivat uimaan? Google sanoo että keskimääräisesti 5-8 vuotiaana.  Että onkohan mutsi täällä nyt vähän liian hätähousu?
Ehkä reilu vuosi vielä muumikellukkeiden kera, ja sitten pää edellä kuntouimareiden radalle?

1 kommentti:

  1. Tyttöjen serkkupoika tais aloittaa uimakoulun tms 3-4vuotiaana ja oppi nopeasti uimaan. Ei muuta kuin opettelemaan vaan <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ❤