3. tammikuuta 2016

Pieni pala menneestä ja tulevasta.

Mä meinasin etten kirjoita Joulusta, Uudesta vuodesta tai Tero Niitin mokasta mitään, mutta senverran vedänkin takaisin että mun on ihan pakko kirjoittaa, ihan vain vähän.

Mun äidillä on joku ihme touch näihin meidän perheen joululahjahankintoihin. Jo toisena Jouluna peräkkäin, osui ja upposi.
Viime vuonna me saatiin Jussin kanssa sähkösavustin, ja ihan valehtelematta me ollaan savustettu kalaa, (lohta lähinnä) parin viikon välein. Koska se vaan on niin hyvää, ja se tuoksu. :)
Jos Lukalta kysytään (2v1kk) ni meillä syötäis vain kahaa(lohta), kakkua(tietenkin) ja (aura)juustoa.

Mutta tämä tämänvuoden lahja!
Vilin ensimmäinen oma joululahja.
philipsin mehulinko! 
Aluksi olin et jaa, mahtaa olla ikävä pestä. No mut ei hei oo!
Ollaan nyt tehty aika paljon mehuja, ja on ne vaan ihan todella hyviä. Luka tykkää mehuista, joten tää on siitäkin hyvä ettei tuu niitä lisäaineita ja lisättyjä sokereita litkittyä sitte niiin mahdottomasti, ja Vili (7kk) saa näitä myös.
Just tein ruis-kaurapuuron porkkana-omenamehuun, ja tyyppi ois nuollu lautasenkin. Nyt on jäätymässä pinacoladamehujäät. :D kookosmaitoa ja ananasmehua, yhteen ois pitäny lorauttaa vähän rommia ni ois ollu äidinkin jälkkäri vähän parempi.
Vilille ihan pöörfekt ku ikenet sattuu ku hampaat yrittää puskea läpi, ja Lukalle menee heittämällä läpi jäätelöstä.

Kurkku-avokado, porkkana-satsuma, tai oikeestaan ihan mitä vaan löytyy, niin on tullut herkkua!Vuodenvaihde meillä vaihtui rauhallisesti, Luka ja Adele pääsi Ruutin kanssa katsomaan Mimiä ja Kukua, ja sen jälkeen syötiin meillä tortilloita ja juotiin lasit kuohuvaa. Myös Lukan kummisetä vaimonsa kanssa oli meillä alkuillan.


 Sain muutaman kuvan pikku pariskunnasta keikalta, melkein itkin kun ne näin! :) Miten onnellisia pieniä riiviöitä. Mimi ja Kuku on ihan  rock!Uusi vuosi tuo mukanaan varmasti lisää äksöniä arkeen, kun tuo pienempikin tuosta saa jalat pian alleen. En malta odottaa..
Mutsilla loppuu äitiysloma maaliskuussa, mutta ollaan nyt yhdessä isin kanssa päätetty, että jään ainakin täksi vuodeksi kaksikon kanssa kotiin pitämään mökkiä pystyssä. Kesällä menen sitten omaan työpaikkaani tekemään jokatoistaviikonloppua, ihan rahallisista syistä. Mutta ei se varmaan mielenterveydellekään pahaa tee. :)

Tämä taas tarkoittaa sitä, että ehdin tehdä niitä kakkuja! Kalenteri täyttyy jo kovaa vauhtia, täksi kuuksi on jo kaikki viikonloput varattuja! Myös helmi- maalis- ja huhtikuullekin on jo sovittuja päiviä. Ihan mahtavaa. :) Tosin se tarkoittaa sitä, että meidän perheessä isillä ei paljon sitä vapaa(omaa?)aikaa ole, koska kakut ja pienet lapset ei vaan sovi samaan huoneeseen.

Kesällä tanssitaan meidän hääjuhliakin. <3 Me mennä päräytettiin naimisiin Vilin ristiäisissä heinäkuussa 2015, mutta minut tuntien, eihän se nyt riitä mihinkään. Pitää olla juhlat! Ja mekko! Ja kaikki ihanat ystävät! Ja ruokaa! Ja viiniä, liikaa!


Eli jos koet olevasi minulle ja/tai Jussille jollain tapaa tärkeä, laita kalenteriin ylös 23.07.2016
Asian eteenhän ei vielä siis olla tehty yhtikäs mitään, paitsi alustava menu. Tärkeysjärjestys nyt on mitä on. Röhröh.
Vaikka meidän pojat ovat meille se maailman napa, niin me ollaan molemmat sitä mieltä, että pojat lähtevät paardeista nukkumaan joskus siinä ruuan jälkeen. Onko se itsekästä? Saako toivoa lapsellisena ihmisenä lapsettomia juhlia?
Itse ajattelen niin, että pikkulasten ei kuulu olla paikalla, kun 80 aikuista maistaa vähän punkkua. Sylivauvat nyt on asia ihan erikseen, varsinkin jos ruoka kulkee maman mukana.
Mutta tiedätte pointin. Mitä mieltä?

Mulla ei ole sen suurempia toiveita tai odotuksia meidän juhlista, mutta yksi on ylitse muiden. Kunhan Emilia tulee sieltä Emiraateista muutamaksi päiväksi bailaamaan meidän kanssa, on meillä varmasti hyvät juhlat. <3

Odotan vuodelta 2016 meidän ihan perusarkea ja sitä, että saan viettää jokapäivän näiden poikien kanssa. Välillä on huonoja päiviä, ja puurot lentää seinään, mutta suuremmalta osin me nauretaan vedet silmissä ja halitaan kilpaa.

Toivon vuodelta 2016, että Luka tykästyisi johonkin muuhun elokuvaan Frozenin sijasta. Ei siinä muuten, hyvä elokuva mutta rajansa kaikella.
Toivon myös että me kaikki pysyttäisiin yhtä terveinä, sama se muutamat lisäkilot, ne on ihan oma vika, mutta kunhan kaikki pysyisivät perusterveinä ja iloisina omina itsenään.
Lupaan pitää ihaniin ystäviini enemmän yhteyttä, ja tehdä sitä aikaa kaffekupille.

Vuosi 2015 oli minulla niin upea, että tämä uusi vuosi saa kyllä tuoda tullessaan ihan mahdottomia asioita, että se millään voisi olla parempi kuin edellinen. Bring it on, 2016!

Niin. Tero Niitti. Ei muutakun että tsemppiä tuon viitan poistamiseen harteiltasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ❤